Antena Căutare

Nimeni nu se aștepta la un asemenea gest! Ce au făcut suporterii craioveni, în timpul meciului CSU Craiova-FCSB, după moartea lui Ilie Balaci

În minutul 8 al meciului jucat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, arbitrul de centru a oprit partida, iar mii de trandafiri albi au fost aruncaţi în teren, în memoria lui Ilie Balaci, „Minunea Blondă” a Craiovei.

Partida de fotbal dintre Universitatea Craiova şi FCSB a început, duminică, la ora 21.00, iar înainte de fluierul de început al arbitrului, fanii echipei locale au cântat imnul imnul Universităţii şi s-au uitat pe un ecran imens la momente în care Ilie Balaci era în teren.

Meciul a început cu un moment de reculegere, timp în care jucătorii şi arbitrii au avut tricouri speciale, pe care era imprimat chipului fostului mare jucător al Craiovei Maxima.

Nimeni nu se aștepta la un asemenea gest! Ce au făcut suporterii craioveni, în timpul meciului CSU Craiova-FCSB, după moartea lui Ilie Balaci

În minutul 8 al meciului jucat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, arbitrul de centru a oprit partida, iar mii de trandafiri albi au fost aruncaţi în teren, în memoria lui Ilie Balaci, „Minunea Blondă” a Craiovei. De asemenea, luni, suporterii, au depus flori și lumânări pe stadion în intervalul 18:00 - 21:00.Nimeni nu se aștepta la un asemenea gest! Ce au făcut suporterii craioveni, în timpul meciului CSU Craiova-FCSB, după moartea lui Ilie Balaci

CSU Craiova s-a impus în fața celor de la FCSB, scor 2-1, într-o zi marcată de moartea celui mai mare fotbalist al Olteniei, Ilie Balaci. Din păcate, acest moment emoționant, a fost umbrit de Kelici, unul dintre jucători care a marcat autogol.
FCSB pierde, de această dată împotriva unei formații din Craiova după 16 ani. Precedenta victorie cu roș-albaștrii obținută de olteni a fost în 2002, scor 3-1, obținută de FC U Craiova.

FCSB pierde două meciuri consecutive în Liga 1 pentru prima dată în 2018. Ultima oară se întâmplase așa în noiembrie 2017, 0-1 cu Poli Iași și 0-2 cu Astra. Iie Balaci nu poate fi decât mândru, de acolo de Sus pentru modul în care s-a mobilizat echipa craioveană.

Omagiu INEDIT pentru Ilie Balaci! O stradă din Craiova, numită în memoria lui... Dezvăluire șocantă făcută de un mare campion! A anunțat că are LEUCEMIE, în direct, la TV: ”Am trăit cu boala 11 ani. Ac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x