Antena Căutare

Surpriza la Wimbledon: Federer, eliminat de Tsonga dupa ce a condus cu 2-0 la seturi

Francezul Jo-Wilfried Tsonga a realizat cea mai mare surpriza a competitiei, reusind sa-l elimine pe Roger Federer din turneul de mare slem de la Wimbledon, scor 3-6, 6-7 (3-7), 6-4, 6-4, 6-4.



Francezul a inceput meciul cu o serie de erori nefortate si, pe fondul unui prim serviciu slab, Federer a castigat primul set. Al doilea set a fost echilibrat, ajungandu-se la tie-break, unde experienta si jocul exceptional al elvetianului au fost prea mult pentru Tsonga.

Serviciul a devenit arma principala care l-a readus pe favoritul numarul 12 in meci. Cu un joc bazat pe lovituri puternice si o serva exceptionala, Tsonga a castigat joc dupa joc, fiindu-i suficiente jocuri castigate pe serviciul lui Federer pentru a castiga partida.

Aceasta este prima infrangere din cariera lui Roger Federer intr-un meci din cadrul unui turneu de mare slem in care a condus cu doua seturi la zero.

Tsonga il va intalni in semifinala pe Novak Djokovici, favoritul numarul 2, care a reusit sa-l invinga pe australianul Tomic in patru seturi, scor 6-2, 3-6, 6-3, 7-5.

Citeste si Antena3

Foto: EPA/Intact Images

Roger Federer, a 29-a calificare la rand in sferturi la un Grand Slam... Romania a coborat pe locul 53 in ierarhia FIFA. Tricolorii, sub Burkina Faso si Panama...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x