Antena Căutare

Tătăruşanu i-a cucerit iremediabil pe francezi! Portarul român e pentru a doua oară în echipa etapei din Ligue 1

Portarul Ciprian Tătăruşanu a fost ales în echipa etapei a III-a din campionatul Franţei, într-un material realizat de jurnaliştii de la Le Figaro.

"Portarul a reuşit să facă faţă atacurilor adverse având în vedere că FC Nantes a evoluat aproape o oră având un jucător mai puţin în meciul cu Troyes. Deşi Troyes nu a avut foarte multe ocazii, Tătăruşanu a asigurat liniştea. Este unul dintre transferurile reuşite ale celor de la FC Nantes", a notat Le Figaro.

În etapa precedentă, după o prestaţie absolut senzaţională în faţa lui Marseille, Tătăruşanu a fost ales în echipa ideală.

Din echipa etapei mai fac parte Youssouf Sabaly (Bordeaux), Kamil Glik (Monaco), Damien Da Silva (Caen), Layvin Kurzawa (PSG), Bryan Dabo (Saint-Etienne), Adrien Rabiot (PSG), Malcom (Bordeaux), Nabil Fekir (Lyon), Neymar (PSG) şi Firmin Mubele (Rennes).

FOTO: Cum arată TRICOURILE pe care RAPID le va avea în liga a 4-a. Daniel Pancu e încântat: "Excelentă culoare"... Becali a dat afară un jucător de la FCSB în timpul meciului: "L-am sunat pe Argăseală, nu vreau să-l mai văd la ech...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x