Antena Căutare

Tevez explica de ce s-a certat cu Mancini: "M-a tratat ca pe un caine"

Argentinianul se va intoarce maine la antrenamentele lui Manchester City dupa o absenta de aproape 4 luni in care s-a antrenat pe cont propriu in tara natala.

Carlos Tevez va reveni marti pe Etihad Stadium dupa ce in aceasta iarna a refuzat oferte de la AC Milan, Inter si PSG.

"Apasul" a intrat in dizgratia lui Roberto Mancini la meciul de pe Allianz Arena din septembrie impotriva lui Bayern Munchen, partida contand pentru grupa A a Ligii Campionilor. Atunci argentinianul nu a vrut sa intre pe teren la scorul de 0-0 iar italianul de pe banca tehnica a lui City i-a transmis ca nu va mai avea nevoie de serviciile sale pe viitor.

Luni, Tevez a facut lumina in acest caz si a explicat cum au stat, de fapt, lucrurile.

"Eram suparat ca ne conduce Bayern, cand vad ca Mancini il introduce pe de Jong si-l scoate de pe teren pe Dzeko. Era 2-0, m-am gandit ca e o mutare defensiva si m-am asezat inapoi pe banca.

Ma incalzeam de 10 minute iar antrenorul se gandea sa nu luam 4. M-am asezat, l-am vazut pe Edin cum se cearta cu Mancini, fiind suparat ca a fost schimbat. A vrut sa plece la vestiare dar a vazut ca tunelul este inchis. Asa ca a luat loc pe banca langa antrenor si a continuat sa se certe.

Dzeko vorbea in limba lui iar Mancini injura in italiana, era un haos total. M-am asezat din nou dar Roberto nu m-a vazut. Normal, se certa! Apoi s-a intors si m-a zarit si va dati seama ce a urmat.

M-a tratat ca pe un caine. M-a pus sa ma incalzesc din nou in batjocura. Cand am vazut atitudinea lui i-am zis ca nu ma mai ridic de pe banca. Eu as fi vrut sa joc, dar antrenorul era nervos ca se certase cu Dzeko. Mi-a spus niste lucruri de neimaginat" a dezvaluit Carlitos.

Foto: Intact Images / EPA

Monica Niculescu, in turul doi la Doha... Marco van Basten, viitorul antrenor al lui Heernveen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x