Antena Căutare

Tragerea la sorţi pentru Jocurile Olimpice a fost mutată la Zürich

Ca urmare a situaţiei la nivel mondial privind pandemia de coronavirus, FIFA a luat decizia de a muta tragerea la sorţi a competiţiilor de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice. Iniţial, evenimentul era programat la Tokyo, la 18 aprilie.

Astfel, potrivit frf.ro, tragerea la sorţi va avea loc la sediul forului din Zürich, în Elveţia, în data de 23 aprilie, fără participarea reprezentanţilor ţărilor calificate la turneele de fotbal masculin şi feminin. Evenimentul va fi transmis în direct pe site-ul fifa.com.

De asemenea, FIFA a hotărât să anuleze workshop-ul şi inspecţiile facilităţilor din Tokyo, programate iniţial în aceeaşi perioadă cu tragerea la sorţi.

“Monitorizăm cu atenţie situaţia din Japonia împreună cu colegii noştri organizatori ai Jocurilor Olimpice de la Tookyo şi vom reveni cu informaţii noi atunci când acestea vor fi disponibile”, se arată în comunicatul FIFA.

România s-a calificat la Jocurile Olimpice în urma performanţei naţionalei U21 de la Campionatul European 2019, atunci când tricolorii pregătiţi de Mirel Rădoi au atins faza semifinalelor. Naţionala României va participa după 56 de ani la turneul de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice, programat momentan să debuteze în data de 23 iulie.

Articolul continuă după reclamă

Sursa : news.ro

WTA: Circuitul a fost suspendat până la 2 mai... Wijnaldum îşi va prelungi contractul cu Liverpool pentru încă două sezoane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x