Antena Căutare

Transfer de răsunet pentru Răzvan Marin, revelația fotbalului românesc! Mijlocașul român, aproape de o fostă campioană a Europei

Zilele lui Răzvan Marin la belgienii de la Standard Liege sunt numărate. Evoluțiile excelente ale românului în tricoul deținătoarei Cupei Belgiei au atras atenția marilor forțe din Europa. După AS Roma, presa din Italia scrie că Inter Milano este foarte aproape de mijlocașul român de 21 de ani.

Titular meci de meci la Standard, marcator, pasator și, de curând, câștigător al unui trofeu intern în Belgia, Cupa, Marin este lăudat de toată lumea, iar la cei 21 de ani ai săi a intrat, cum era normal, în atenția echipelor mult mai mari din Vest.

Ultima intrată pe lista echipelor care îl doresc pe Răzvan Marin este Inter Milano, fostă campioană a Europei. Site-ul FC Inter News scrie despre faptul că Marin a intrat în vizorul clubului de pe Giuseppe Meazza, lucru confirmat şi de presa din Belgia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform sursei citate, interesul italienilor nu este întâmplător. Walter Sabatini, în prezent la Inter, este cel care l-a urmărit pe internaţionalul român de 21 de ani şi în perioada în care lucra pentru Roma, iar Marin a rămas în atenţia sa şi după despărţirea de giallorossi.

Inter este a doua echipă italiană interesată de Răzvan Marin. Joi, presa internă scria că AS Roma, echipă calificată în sferturile de finală din Liga Campionilor e interesată de serviciile fostului jucător de la Viitorul. Nu era prima oară când AS Roma se interesa de puștiul crescut de Gică Hagi. Italienii l-au monitorizat pe Răzvan Marin şi în 2017, dar acesta a ajuns într-un final la Liege. Impresarul lui Marin, Pietro Chiodi, a avut deja o întâlnire cu antrenorul capitolinilor, Eusebiu Di Francesco.

Răzvan Marin a ajuns la Standard anul trecut. A fost cumpărat de la Viitorul lui Hagi pentru două milioane de euro. În această stagiune, românul şi-a trecut în cont 6 goluri şi 11 pase decisive în cele 33 de meciuri adunate în toate competiţiile.

Biletul Zilei 26.03.2018. Cristiano Ronaldo și ponturile sigure de luni ne aduc profitul... UNA PE ZI! Neymar, ce-ai ratat!!! Soraja Vucelic, fosta iubită a starului brazilian, a incendiat internetul cu ultimele ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x