Antena Căutare

Transferul verii din fotbalul românesc! Un jucător de națională, la un pas de Premier League! Anunțul de ultimă oră al impresarului

România nu mai confirmă de ani buni la nivel internațional, însă fotbaliștii români sunt la mare căutare în campionatele tari din Europa. După ce Florin Andone a semnat cu Brighton & Hove Albion, un alt jucător de națională, Florin Niță, este de asemenea în drum către Premier League.

România nu mai confirmă de ani buni la nivel internațional, însă fotbaliștii români sunt la mare căutare în campionatele tari din Europa. După ce Florin Andone a semnat cu Brighton & Hove Albion, un alt jucător de națională, Florin Niță, este de asemenea în drum către Premier League.

Florin Niță, fostul portar al FCSB-ului și actualul goalkeeper al celor de la Sparta Praga, este în negocieri avansate cu o echipă din Premier League, iar mutarea este aproape făcută, anunță impresarul jucătorului de 30 de ani.

”Noi lucrăm pentru transferul lui Florin Niță în Premier League. Sunt discuțiile deja făcute pentru suma lui de transfer. N-aș putea să vă spun pentru că nu am acordul celor de la Sparta Praga, dar să sperăm că se va întâmpla pentru că Florin își dorește foarte tare”, a spus Anamaria Prodan, conform digisport.

În ultimele zile, s-a vorbit mult de transferul lui Niță la Wolves, echipă promovată în primăvară în prima ligă engleză.

Florin Niță a evoluat la Concordia Chiajna, înainte de a se transfera la FCSB, la începutul anului 2013. Sparta Praga a achitat, în februarie 2018, două milioane de euro pentru Niță.

Florin Niță a devenit cel mai scump portar vândut vreodată de Steaua/FCSB în Europa și al 4-la cel mai scump portar român din istorie. Numai Costel Pantilimon 3,8 milioane de euro (anul 2012), Bogdan Lobonț - 3 milioane de euro (anul 2000, de la Rapid la Ajax Amsterdam) și Ciprian Tătărușanu - 2,5 milioane de euro (anul 2017, de la Fiorentina la Nantes) sunt peste Niță.

Cehii de la Sparta Praga sunt aproape de a face un profit record de 3 milioane de euro pentru român, în condițiile în care Wolves este dispusă să dea 5 milioane de euro pentru Niță.

Biletul Zilei 21.06.2018! Franța - Peru și Argentina - Croația ne oferă un pont bombă pe tichetul spectacol... OFICIAL! O forță a Ligii 1 a realizat transferul zilei: un jucător de la naționala României U21 a fost prezentat azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x