Antena Căutare

Ultima imagine cu Emiliano Sala înainte ca avionul să dispară de pe radare! E teribil ce a putut să-i spună unui coleg

Căutările avionului în care se afla Emiliano Sala au fost suspendate de poliţia britanică pentru această noapte, astfel că se vor relua mâine după răsărit, scrie presa internațională. 

Căutările avionului în care se afla Emiliano Sala au fost suspendate de poliţia britanică pentru această noapte, astfel că se vor relua mâine după răsărit, scrie presa internațională.


Anunțul a fost făcut de Poliția din Guerney: "În cursul celor 15 ore de căutări, în care am folosit mai multe dispozitive atât aeriene cât şi navale, au fost găsite mai multe obiecte plutind în apă. Nu am putut confirma până la această oră dacă ele fac parte din aeronava dispărută. Nu am găsit nimic în legătură cu cei aflaţi la bord. Dacă au aterizat pe apă, şansele lor de supravieţuire sunt, din păcate, la această oră, extrem de mici. Două avioane şi o barcă încă efectuează căutări", a anunţat Poliţia din Guernsey.

Cu puțin timp înainte de producerea tragediei, Emiliano Sala s-a fotografiat alături de colegi, iar imaginea a făcut-o publică pe internet.

Ultima imagine cu Emiliano Sala înainte ca avionul să dispară de pe radare! E teribil ce a putut să-i spună unui coleg

Presa internațională scrie, însă, că Sala i-a mărturisit colegului Nicolas Pallois că zborul făcut cu aceeaşi aeronavă, un model Piper Malibu aparţinând propietarului lui Cardiff City, a fost "turbulent" şi că se teme pentru zborul înapoi, informaţie dezvăluită de fotbalistul lui Nantes jurnaliştilor din Hexagon şi preluată de englezii de la Daily Mail.

Ultimele informații despre avionul în care se afla atacantul Emiliano Sala! Ce fac reprezentanții clubului la care evoluase după ce a dispărut fără urmă

De cealaltă parte, salvatorii se declară pesimişti cu privire la şansele de supravieţuire ale persoanelor din avionul dispărut luni. John Fitzgerald, pilot la Channel Islands Airsearch, o asociaţie cu sediul în Insula Guernesey, care participă la căutări, este de părere că nu mai sunt şanse de a-i găsi în viaţă pe cei doi ocupanţi ai avionului Piper Malibu.

Lumea fotbalului, în șoc! Avionul ce îl transporta pe colegul lui Ciprian Tătăruşanu a dispărut fără urmă! Există vreo speranță pentru Emiliano Sala?

Avionul a plecat de la Nantes luni, la ora locală 19.15, cu direcţia Cardiff, zburând la o altitudine de 5.000 de picioare (1.650 de metri). După ce a depăşit Insula Guernsey, a cerut să coboare, iar contactul cu avionul s-a pierdut când acesta era la o altitudine de 2.300 de picioare. Apelul primit de Garda de Coastă din Guernsey privind dispariţia aparatului, la 15 mile nord de Guernsey, a fost la 20.23. Două elicoptere, unul francez, cu baza la Cherbourg şi unul britanic, au început imediat căutările, dar le-au oprit la ora 02.00, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (vânt, valuri, vizibilitate redusă). Căutările au fost reluate la ora 08.00 şi continuă.


Ultimele informații despre avionul în care se afla atacantul Emiliano Sala! Ce fac reprezentanții clubului la care evolu... Usain Bolt, anunț de ultimă oră: ”Mă retrag! Mi-a plăcut cu adevărat să fac parte dintr-o echipă, dar...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x