Antena Căutare

Ultimele clipe din viața lui Kobe Bryant au fost terifiante! Fiica lui a murit cu el! Ce spun martorii. „Nimeni nu ar fi putut supraviețui!” – VIDEO

Ultimele clipe din viața Kobe Bryant au fost terifiante. Martori ocular au povestit ce s-a întâmplat cu elicopterul în care legendarul baschetbalist, una dintre fiicele lui și alte șapte persoane au pierit.

Ultimele clipe din viața lui Kobe Bryant au fost terifiante! Fiica lui a murit cu el! Ce spun martorii. „Nimeni nu ar fi putut supraviețui!” – VIDEO
Ultimele clipe din viața lui Kobe Bryant au fost terifiante! | Captură video

Elicopterul în care s-au aflat Kobe Bryant (41 de ani) şi una dintre cele patru fiice ale sale, Gianna (13 ani), era un model Sikorsky S-76B, fabricat în 1991. El aparţinea de firma Island Express Holding Corp, o companie care închiriază elicoptere pentru zboruri charter.

Potrivit presei americane, nouă persoane s-au aflat la bordul aparatului de zbor şi nu cinci, aşa cum s-a spus într-o primă fază.

Elicopterul în care a murit Kobe Bryant a decolat de pe Aeroportul „John Wayne“, în Santa Ana, duminică dimineaţă, la ora locală 9.06. A zburat deasupra Boyle Heights, unde se află stadionul Dodger, şi a trecut peste Glendale. Accidentul s-a produs cu puţin înainte de ora 10 dimineaţa, lângă Las Virgenes Road.

Citește și: Cutremurător! Ultimele imagini cu fiica lui Kobe Bryant, alături de tatăl ei, înainte de a muri! VIDEO

Ultimele momente ale zborului au fost văzute de Scott Daehlin (61 de ani) şi de Jerry Kocharian (62 de ani), care ieşiseră de la biserică pentru o cafea. Cei doi au povestit pentru „Los Angeles Times“ cum s-a produs accidentul.

„După zgomot, era clar că ceva nu e în regulă. Şi zbura şi foarte jos. Am văzut cum s-a prăbuşit. A dispărut în ceaţă şi apoi s-a auzit o bubuitură şi s-a văzut o explozie uriaşă. Nimeni nu putea să supravieţuiască după aşa ceva.

Pentru că elicopterul zbura foarte aproape de pământ, mi-am dat seama că ceva nu e în regulă. Zbura foarte jos, de parcă era în căutarea unui loc de aterizare. Făcea stânga foarte încet. Era aproximativ ora 09.44 dimineața şi apoi s-a prăbuşit. Imediat, am sunat la 911”, au povestit martorii, potrivit adevarul.ro.

Garbine Muguruza a învins-o pe Kiki Bertens şi a acces în sferturi la Australian Open... Monica Niculescu şi Misaki Doi, eliminate în optimile de finală ale probei de dublu de la Australian Open...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x