Căutare Live

Sportul românesc, în doliu din cauza coronavirusului. Un fost fotbalist a fost răpus de infecția cu COVID-19

Noul coronavirus a răpit o legendă a fotbalului românesc. Mai exact, este vorba despre Avram Goia, fost atacant al echipei Olimpia Satu Mare.

Sportul românesc, în doliu din cauza coronavirusului. Un fost fotbalist a fost răpus de infecția cu COVID-19

Conform GSP.ro, bărbatul a murit la vârsta de 61 de ani, după ce s-a confruntat cu mai multe complicații apărute în urma infectării cu noul coronavirus.

Anunțul a fost făcut pe Facebook, de reprezentanți ai echipei Olimpia Satu Mare: ”Cu surprindere și tristețe am aflat despre trecerea la cele veșnice a fostului atacant al Olimpiei Satu Mare din perioada anilor 80, Avram Goia.

Alte două decese cauzate de coronavirus în România. Una dintre victime, o tânără de 27 de ani, bolnavă de diabet

Din informațiile pe care le avem, cauza decesului este virusul care ne ține în case, COVID-19. Transmitem familiei îndoliate sincere condoleanțe din partea clubului și a suporterilor Olimpiei Satu Mare”, se arată în comunicatul oficial al celor de la Olimpia Satu Mare.

Goia a bifat șase prezențe în campionatul din România în sezonul 1978-1979. Goia, născut în 1959, era stabilit de mulți ani în Spania și acolo a contactat virusul care i-a adus sfârșitul.

Inconștiență uriașă! Mai mulţi tineri din Teleorman au transmis, live, pe Facebook, în timp ce erau la grătar în pădure: ”Ieșiți din case, nu există coronavirus!”

Un component al echipei de baschet Fenerbahce şi trei membri ai stafului tehnic şi administrativ, testaţi pozitiv cu cor... Jose Luis Capon, legendă a clubului Atletico Madrid, a încetat din viaţă...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri