Antena Căutare

Un fost portar al Brașovului a fost găsit decedat. Poliția cercetează cazul lui Marius Todericiu

Un fost goalkeeper la Tricolorul Braşov şi FC Braşov, Marius Todericiu, în vârstă de 49 de ani, a fost găsit decedat, ieri, în locuința sa. Acesta era stabilit în Germania de aproape trei decenii.

Un fost goalkeeper la Tricolorul Braşov şi FC Braşov, Marius Todericiu, în vârstă de 49 de ani, a fost găsit decedat, ieri, în locuința sa. Acesta era stabilit în Germania de aproape trei decenii.

Conform Adevărul, poliţia germană şi-a început investigaţia în acest caz, adunând dovezi în momentul de faţă. Deocamdată, din primele informaţii reiese că Marius Todericiu s-ar fi sinucis.

Fostul fotbalist a plecat în Germania, după ce a evoluat pentru cele două formaţii din Braşov, la Tricolorul făcându-şi junioratul. În Germania, a evoluat pentru Kickers Offenbach, 1. FC Schweinfurt 05, FSV Salmrohr, SC Weismain, 1. FC Schweinfurt 05, TSV Crailsheim şi SV Waldhof Mannheim, în tricoul acesteia din urmă jucând chiar şi în 2.Bundesliga. De asemenea, în sezonul 2000-2001 a evoluat pentru trupa israeliană Hapoel Ironi Rishon Le’Zion FC.

După ce și-a încheiat cariera de jucător de fotbal, Todericiu a fost antrenor cu portarii la echipele SV Waldhof Mannheim şi SV Darmstadt 98.

Sursă : Adevărul

Sepsi l-a achiziţionat pe mijlocaşul Ronaldo Deaconu. Este al 16-lea transfer al echipei din Sfântu Gheorghe... Simona Halep s-a accidentat pe teren! Jucătoarea a fost nevoită să abandoneze meciul cu Marie Bouzkova, din sferturi de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x