Venirea lui Cristiano Ronaldo obligă Juventus să se despartă de un alt star! Paulo Dybala, aproape de Premier League

 

Primul care i-a urat ”Bun venit” lui Cristiano Ronaldo la Juventus, Paulo Dybala, are mari șanse să fie și prima vedetă a torinezilor ”sacrificată” în perspectiva sezonului viitor. Presa spaniolă scrie că achiziția lui Cristiano Ronaldo are urmări nedorite asupra celorlalte vedete ale lui Juve. Pentru a nu încălca fair-play-ul financiar, torinezii sunt obligaţi să vândă.

Potrivit publicației AS.com, Paulo Dybala va fi primul jucător care va pleca de la Juventus în această vară. Costul mutării lui Ronaldo de la Real la Juve se ridica la 345 milioane de Euro, aici incluzând sumele de transfer, salariile jucătorului, taxele și banii impresarilor. Pentru a echilibra balanța, Juventus e dispusă să se despartă de câteva nume grele. Deocamdată, primul nume vehiculat este cel al lui Dybala.

Izolat pe banca de rezerve la Cupa Mondială, Paulo Dybala (24 de ani) nu a mai dat acelaşi randament nici în Serie A. După ce l-a cumpărat pe Ronaldo pentru 105 milioane de euro, Juventus este obligată să vândă de aproximativ aceeași sumă.

Jurnaliștii iberici, care citează ca sursă postul TV din Argentina TyC Sports, scriu că oficialii lui Juventus și cei ai lui Liverpool s-au întâlnit deja pentru a pune la cale ultimele detalii. Transferul ar urma să se facă pentru 90 de milioane de euro. Dybala se află în vacanță, după Campionatul Mondial cu naţionala Argentinei, și ar putea merge direct în Anglia, pentru a efectua vizita medicală.

68 de goluri în trei sezoane (2015-2018) a marcat Dybala pentru Juventus.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe