Antena Căutare

Victorii pentru Real si Barcelona in Primera

Extraterestrii s-au distrat cu Zaragoza (4-0) in timp ce galacticii au invins pe Mestalla mult mai usor decat o arata scorul (2-3 cu Valencia).

La Barcelona a revenit moda fundasilor marcatori. Pique, un obisnuit al careului advers la corner, a deschis scorul in partida cu Zaragoza in minutul 19.

Messi a dublat avantajul inainte de pauza iar la reluare, capitanul Puyol si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor, David Villa desavarsind dezastrul pentru alb-albastri.

Derby-ul etapei s-a desfasurat pe Mestalla, acolo unde Valencia primea vizita Realului. Benzema a deschis scorul in minutul 20, iar ce a urmat e greu de explicat. Nu mai putin de 7 cartonase galbene au fost aratate de arbitrul pa inainte de ultimul sfert al partidei.

Golul lui Ramos din minutul 72 a temperat duritatile dar a deschis spectacolul. Soldado a redus din handicap, Cristiano Ronaldo a refacut repede diferenta, pentru ca in final primul sa marcheze pentru 2-3.

Intr-o alta partida, Villareal a invins cu 1-0 pe Betis Sevilla.

In clasament, Real e lider cu 31 de puncte, Barcelona e pe 3 cu 3 mai putine iar podiumul e completat de Valencia cu 24.

Foto: Intact Images \ EPA

Remize albe in derby-urile din Serie A... Andrei Kirilenko, accidentat grav in campionatul Rusiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x