Antena Căutare

VIDEO: Să vezi şi să nu crezi! Ţinutul balonului pe picior s-a transformat în artă

Când eşti mic, obişnuieşti să le spui "duble" sau "picurele". Nu iţi ies din prima, aşa că, la început, loveşti balonul, îl laşi să atingă pământul, iar îl loveşti.. şi te bucuri

 Când eşti mic, obişnuieşti să le spui "duble" sau "picurele". Nu iţi ies din prima, aşa că, la început, loveşti balonul, îl laşi să atingă pământul, iar îl loveşti.. şi te bucuri! Pe măsură ce te perfecţionezi, mingea nu mai atinge solul, iar tu spui, mândru, "am reuşit să ţin pe picior"!!!

Numai că fotbalul s-a schimbat şi, în acelaşi timp cu el, ţinutul balonului în aer a suferit modificări importante. "Dublele" de altădată au luat o cu totul altă faţă, iar ceea ce reuşesc "freestylerii" din ziua de azi, aşa cum le place să-şi spună, e o artă în adevăratul sens al cuvantului.

Şi dacă nu ne credeţi pe cuvânt, atunci vă lăsăm o filmare ce vorbeşte de la sine! Într-o piaţă, pe lângă trecători şi vânzători, un tânăr îşi face simţită prezenţa tinând mingea în aer.

Sunt trei minute, ar fi păcat să nu urmăriţi clipul până la final!

Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu si Daniel Prodan au participat la Minibarajul prieteniei de pe GSPTV... Cu ei mergem la Rio! Victor Piţurcă a anunţat jucătorii convocaţi pentru barajul cu Grecia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x