Antena Căutare

VIDEO! Vezi cum fac granzii din Romania aranjamentele!

Patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit despre cum granzii campionatului ar face aranjamentele meciurilor din Liga 1. Finantatorul nu crede ca Porumboiu va desfiinta echipa din Vaslui.

"Sinmartean nu a jucat nimic! Chiar daca jucatorii nu au acceptat, psihologic a fost afectata de sms-uri. Nu ma pricep foarte mult la fotbal, dar cred ca a fost ceva necurat. Am vorbit eu cu Porumboiu de dimineata si nu desfiinteaza nici un club".

Cand discutia a ajuns la capitolul aranjamente de meciuri, Gigi Becali a vorbit amanuntit despre cine din conducerea granzilor campionatului s-ar ocupa de ele.

"La Rapid, lucrurile necurate s-ar face cu antrenorul si presedintele. La Steaua, s-ar putea face doar cu acordul meu. La Dinamo trebuie sa stie toata lumea. La CFR, se da mana libera de sus sa se faca orice, dar sa stie tot timpul Muresan. Le da liber la carne si oua, dar sa stie ce se intampla", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

Sursa: gsp



Foto: Intact Images

Presedintele Federatiei Romane de Hochei ameninta: "O sa plecam toti din tara asta minunata"... VIDEO! Vezi primele imagini cu Chipciu la Steaua!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x