Antena Căutare

Viitorul - CFR Cluj LIVE VIDEO ONLINE

Viitorul - CFR Cluj LIVE VIDEO. Meci cu implicații majore pentru lupta la titlu și pentru podiumul Ligii 1 la Ovidiu. Campioana en-titre a României, Viitorul, întâlnește o posibilă viitoare campioană a Ligii 1, CFR Cluj, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Viitorul - CFR Cluj este live video online de la ora 20:45.

Viitorul - CFR Cluj LIVE VIDEO. Meci cu implicații majore pentru lupta la titlu și pentru podiumul Ligii 1 la Ovidiu. Campioana en-titre a României, Viitorul, întâlnește o posibilă viitoare campioană a Ligii 1, CFR Cluj, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Viitorul - CFR Cluj este live video online de la ora 20:45.

Viitorul - CFR Cluj LIVE VIDEO. Meciul de duminică dintre locul 1 și locul 2 din Play-off poate rezolva o ecuație capitală a sezonului: titlul de campioană. Dacă CFR Cluj pierde, iar FCSB bate pe Astra, e greu de crezut că se mai pot schimba multe până la finalul sezonului, în condițiile în care FCSB - CFR se joacă la București. Tot după acest meci mai putem afla dacă Viitorul are forță să mai lupte pentru locul 3 de Europa League.

Viitorul - CFR Cluj LIVE VIDEO. Statistic, Viitorul lui Gică Hagi stă foarte bine la capitolul meciuri directe cu CFR jucate la Ovidiu. Campioana are trei victorii consecutive la Ovidiu, iar ultima din play-off-ul precedent este cea mai dulce, întrucât golul lui Gabi Iancu din 13 mai 2017 a însemnat titlul de campioană.

Viitorul - CFR Cluj LIVE VIDEO. CFR-ul lui Dan Petrescu va trebui să facă un meci contrar dorințelor ”Bursucului”, adică unul ofensiv. Orice alt rezultat în afară de un succes ar însemna o catastrofă pentru ”feroviari”. La ultima vizită la Ovidiu, CFR Cluj a fost învinsă de un gol superb marcat de Eric de Oliveira.

Viitorul - CFR Cluj LIVE VIDEO. Pe hârtie, CFR Cluj pleacă din postura de favorită, primind o cotă de 2,15. Viitorul are 3,65, în timp ce remiza e cotată cu 3,25. La ultimul meci, din octombrie, Viitorul a avut 4,10.

Viitorul - CFR Cluj LIVE VIDEO. Cel mai indicat pont pentru acest meci este un ”sub 2,5 goluri” recomandat de tactica lui Dan Petrescu. Iată cum s-au încheiat ultimele 5 meciuri directe dintre echipele lui Hagi și Petrescu:
Viitorul - CFR Cluj 1-0
Viitorul - CFR Cluj 0-2
Viitorul - CFR Cluj 1-0
Viitorul - CFR Cluj 0-0
Viitorul - CFR Cluj 0-1

Veste importantă pentru microbiști! Ce se întâmplă cu Stadionul Giulești... Dezvăluire-bombă făcută de Burleanu în această seară: "Ionuţ Lupescu a minţit pe toată lumea! Am dovada!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x