Antena Căutare

Wesley pleaca de la Vaslui la Al Hilal

Inevitabilul s-a produs! Adrian Porumboiu a cedat rugmintilor lui Wesley si a fost de acord cu oferta venita din Arabia Saudita, de la Al Hilal.

Vasluiul va lua 3 milioane de euro pentru atacantul care a dat 54 de goluri pentru echipa de la "taranoaia". Doar din contract, fotbalistul de 31 de ani va castiga aproape 1 200 000 de euro pe an. Sezonul trecut, Wesley a marcat 27 de goluri.

Oficialul vasluian sustine ca suma de transfer nu este mare, insa salariul jucatorului este "fabulos". "Pentru fotbalul romanesc e o suma indecenta, ba nu, pentru fotbalul european. Asa salariu o sa aiba. Nu pot comenta daca e 2 milioane de euro, nu pot sa spun suma de transfer pentru ca nu e cine stie ce. Dar oferta pe care a primit-o jucatorul e fabuloasa. N-ai cum sa te opui plecarii lui", a explicat Adrian Porumboiu.

JO Londra: "Aglomeratie" de sefi de stat si de guvern, la ceremonia de deschidere a Olimpiadei... Dragomir: ”Badea mi-a propus sa dau lovitura de start la Dinamo-Barcelona. Asta-mi lipsea, sa iau 50.000 de ...uie!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x