Antena Căutare

Wimbledon/ Patru romance din cinci, calificate in turul 2

Romania va avea patru jucatoare pe tabloul principal de simplu in turul doi la Wimbledon. Alexandra Dulgheru, Raluca Olaru, Edina Gallovits si Monica Niculescu au trecut de primul tur, in timp ce Sorana Cirstea a fost singura romanca eliminata din competitie.

Edina Gallovits


Monica Niculescu


Raluca-Ioana Olaru


Alexandra Dulgheru
, locul 31 WTA si favorita numarul 31, a invins-o cu scorul de 6-2, 6-7 (3), 6-1, pe japoneza Kimiko Date Krumm, locul 64 WTA, si va evolua in mansa secunda impotriva italiencei nascute in Elvetia, Romina Sarina Oprandi, 24 de ani, locul 139 WTA.

Sorana Cirstea, locul 55 WTA este singura tenismena romanca eliminate in primul tur la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a fost invinsa de sportiva ceha Petra Kvitova, locul 62 WTA.

VIDEO Argentina - Grecia 2-0/ Imbatabili si cu rezervele... VIDEO Uruguay - Mexic 1-0/ N-a iesit "blatul"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x