Antena Căutare

Toți au vrut-o pe sexy Lorena, dar ea l-a ales pe el! Cum arată iubitul celei mai frumoase foste „mirese”. O merită?

La doi ani de la ieşirea din competiţie, superba Lorena este de nerecunoscut. Fosta concurentă, foarte apreciată în cel de-al doilea sezon al emisiunii și nu numai, și-a uimit fanii cu ultimele noutăți din viața sa.

La doi ani de la ieşirea din competiţie, superba Lorena este de nerecunoscut. Fosta concurentă, foarte apreciată în cel de-al doilea sezon al emisiunii și nu numai, și-a uimit fanii cu ultimele noutăți din viața sa.

Deși a trecut printr-un divorț, fosta concurentă a avut puterea să o ia de la capăt. Alesul inimii ei este Radu, un tânăr din Craiova. Băiatul pare foarte îndrăgostit de iubita lui, ceea ce e normal, având în vedere că Lori e admirată de zeci de mii de fani.

Cei doi par să petreacă tot mai mult timp împreună și par mai fericiți ca oricând. Lorena a avut mult de suferit din dragoste, însă acum soarele a răsărit și pe strada ei!

Lorena şi George au fost concurenţi în cel de-al doilea sezon "Mireasa pentru fiul meu" şi chiar s-au căsătorit în marea finală a show-ului matrimonial. Dar lucrurile nu au mers aşa cum au sperat, iar cei doi au şi divorţat. De atunci, Lorena a trecut prin tot felul de schimbări, iar Radu pare să-i fi cucerit inima pe vecie.

Oare bat clopotele de nuntă?

Iisus poate purta blugi? Imaginea care a creat un scandal monstru. Curtea Europeană a Drepturilor Omului va da verdictul... Trei, Doamne, și toate trei! Cu fiecare dintre aceste superbități, marele Tyson credea că va rămâne pe vecie! A fost înș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x