Antena Căutare

Trei, Doamne, și toate trei! Cu fiecare dintre aceste superbități, marele Tyson credea că va rămâne pe vecie! A fost înșelat chiar în casa lui!

„Greul greilor”, Mike Tyson, a avut o viață presărată de succes, scandaluri, episoade picante și relații care mai de care mai complicate.

„Greul greilor”, Mike Tyson, a avut o viață presărată de succes, scandaluri, episoade picante și relații care mai de care mai complicate.

Unul dintre cei mai duri boxeri din lume a pășit în fața altarului de trei ori. Acum se poate lauda că este însurat cu una dintre cele mai frumoase şi mai sexy femei, Lakiha Spicer. Cei doi s-au căsătorit în 2009.

Cu Monica Turner, o femeie superbă, fostul pugilist, a fost căsătorit între 1997–2003. Cei doi păreau făcuți unul pentru celălalt, dar povestea lor de dragoste s-a terminat în șase ani.

Înainte de Monica, cea care i-a cucerit inima a fost Robin Givens, o actriță de succes. Mariajul lor a durat numai un an, între 1988–1989, după ce sportivul a fost înșelat chiar în casa lui de soție.

Mike Tyson a fost căsătorit de trei ori şi este tatăl a opt copii, dintre care unul este decedat, iar printre cei opt se numără şi fiica cea mare a celei de-a treia soţii, pe care îl consideră că şi cum ar fi al lui.

Mike şi Lakiha Spicer s-au căsătorit în anul 2009, la 11 zile după moartea fiicei sportivului, iar totul s-a întâmplat într-o ceremonie restrânsă, privată, în Las Vegas.

Toți au vrut-o pe sexy Lorena, dar ea l-a ales pe el! Cum arată iubitul celei mai frumoase foste „mirese”. O merită?... VIDEO! Râzi, că e de râs! ”American Dream” în variantă românească! Și invers! Un american cântă ”Fiare vechi cumpărăăăm!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x