Căutare Live

Vremea 8 mai. Se anunță vreme mohorâtă, iar ploile vor acoperi jumătate din țară

Pentru data de 8 mai vremea se anunță înnorată, cu precipitații și descărcări electrice pe arii extinse în special în Moldova și Dobrogea și izolat în restul țării.

www.pexels.com

Vremea din 8 mai aduce vești proaste. Prognoza meteo anunță atmosferă mohorâtă, cu precipitații și descărcări electrice pe arii extinse în special în Moldova și Dobrogea și izolat în restul țării.

Temperaturile se mențin în limitele normale perioadei, maximele fiind cuprinse între 23-26 grade, iar minimele între 11-13 grade. În prima parte a zilei vremea va fi înnorată în toată partea de est a țării, după orele prânzului apărând și primele precipitații. Spre seară, aproape întregul teritoriu va fi acoperit de nori, iar ploile se vor extinde și în zonele de nord, centru și sud-est.

Vremea 8 mai în București

Deși după orele prânzului va fi înnorat, în capitală sunt anunțate temperaturi maxime de 26 de grade celsius. Astfel, vremea va fi foarte caldă, iar după-amiază sunt așteptate averse. Vântul va sufla dinspre N-NV și va avea o viteză de 10-15 km/h

Vremea 8 mai la munte

Potrivit prognozei meteo ANM, la munte ziua va începe cu un cer parțial noros, iar în a doua parte a zilei, pe măsură ce norii se vor aduna sunt, de asemenea, așteptate ploi, existând o probabilitate de precipitații de 60%. Maxima zilei va fi de 20 de grade celsius.

Vremea 8 mai la mare

Iubitorii mării nu se vor putea bucura de frumusețea acesteia, ploaia fiind constantă pe parcursul întregii zile. Vremea se va răci. Temperatura maximă va fi de 19 grade celsius, iar vântul va avea o viteză de 25-30 de km/h.

Ai puterea să nu-ți dea lacrimile? Doamne, cum interpretează acest copilaș faimoasa poezie ”Nu plânge, Maică Românie!”... OFICIAL: FRF a anunțat stadioanele pe care se vor disputa finala Cupei României și Supercupa. Ce meci se va juca pe noul...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri