Antena Căutare

ANM alertă meteo cod galben de vânt puternic și ninsori viscolite! 5 județe afectate

ANM alertă meteo cod galben de vânt puternic și ninsori viscolite 5 judete afectate Este cod galben de intensificări ale vântului cu rafale de peste 50...70 km/h, spulberând ninsoarea și determinând scăderea semnificativă a vizibilității. Zonele afectate.

ANM alertă meteo cod galben de vânt puternic și ninsori viscolite! 5 județe afectate
anm ninsori viscolite

ANM alertă meteo cod galben de vânt puternic și ninsori viscolite. ANM a transmis o nou mesaj de vreme severă imediată, valabil până la ora 16.00. Este cod galben de intensificări ale vântului cu rafale de peste 50...70 km/h, spulberând ninsoarea și determinând scăderea semnificativă a vizibilității. Zonele afectate.

UPDATE: 10.35. ANM a transmis că 5 județe sunt afectate codul galben de vânt și ninsori viscolite

ANM avertizare meteo cod galben, valabil între orele 10:00 și 16:00

ANM a emis cod galben de vânt puternic și ninsori viscolite în județele Argeș, Prahova și Dâmbovița, unde pe crestele montane înalte.

In zona : Județul Argeş: zona de munte de peste cota 1800 m;
Județul Prahova: zona de munte de peste cota 1800 m;
Județul Dâmboviţa: zona de munte de peste cota 1800 m;

Se vor semnala : în zona montană înaltă, la altitudini de peste 1700...1800 m, intensificări ale vântului cu rafale de peste 50...70 km/h, spulberând ninsoarea și determinând scăderea semnificativă a vizibilității.

Valabil de la : 15-11-2018 ora 9:10 până la : 15-11-2018 ora 15:00

In zona : Județul Suceava: zona de munte de peste cota 1800 m;
Județul Neamţ: zona de munte de peste cota 1800 m;


Se vor semnala : vântul va prezenta intensificări care la rafală vor atinge 80...90 km/h
Fenomene asociate : zăpadă spulberată, care determină scăderea vizibilității

ANM a emis cod galben de vânt puternic și ninsori viscolite în județele Argeș, Prahova și Dâmbovița, unde pe crestele montane înalte.

Totodată, ANM arată că în judeţele Alba, Harghita, Mureş, Mehedinţi, Olt şi Dolj este cod galben de ceaţă până la ora 11.

ANM prognoza Meteo. Cum va fi vremea vineri

Meteorologii avertizează că vremea se schimbă radical începând de azi. La munte, în această noapte sunt prevăzute primele ninsori. Iată prognoza meteo pentru joi și vineri.

Ziua de joi va debuta cu ploaie la munte și valori termice între 5°C și 0°C. Vântul suflă cu putere în rafale de 29 km/h, iar cantitățile de apă care se strâng sunt însemnate - 4 L/m² ziua și 1 L/m² noaptea. La noapte sunt anunțate lapoviță și ninsori la munte.

La București sunt prognozate ploi pe timpul zilei și temperaturi ce se încarează între: 8 și 1 grad Celsius.

Ziua de vineri va debuta cu atmosferă foarte rece și temperaturi negative. Valorile termice se încadrează între 2°C și -5°C. Se oprește lapovița, ploile de asemenea se opresc. De sâmbătă, ninsorile cad atât ziua cât și noaptea.

La București, atmosferă la fel de rece, cu temperaturi ce se încadrează între 8 și 2 grade Celsius. Citește aici prognoza meteo detaliată.

Iarnă cumplită! Valul de aer siberian a adus viscole și îngheț... Viscol și ninsori abundente! Prognoza meteo weekend 17-18 noiembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x