Antena Căutare

Vremea în București, prognoza meteo pe 7 zile: Temperaturile scad cu 10 grade Celsius

Vremea în București. Prognoza meteo pe următoarele șapte zile arată scăderi bruște de temperatură în București, valorile fiind chiar și cu 10 grade mai mici decât maximele primelor zile ale intervalului.

Vremea în București, prognoza meteo pe 7 zile: Temperaturile scad cu 10 grade Celsius
Vremea in Bucuresti

Vremea în București. Prognoza meteo pe următoarele șapte zile arată scăderi bruște de temperatură în București, valorile fiind chiar și cu 10 grade mai mici decât maximele primelor zile ale intervalului.

Vremea în București – Miercuri

Miercuri, vremea în București se menține caniculară, cu temperaturi maxime ce pot atinge 34 de grade, iar cu minime, în timpul nopții de 17 grade Celsius. Cerul va fi senin, iar șansele de ploaie extrem de scăzute.

Vremea în București – Joi

Joi, vremea se mai încălzește puțin, prognoza meteo arătând 35, chiar 36 de grade pentru București. Minima pe parcursul nopții va fi de 20 de grade Celsius. Cerul va fi senin, însorit pe tot timpul zilei, cu șanse minime de ploaie.

Vremea în București – Vineri

Vremea se schimbă de vineri, temperaturile scad brusc, maximele ajungând la 25 de grade pe timpul zilei și 16 grade pe timp de noapte. Tot de vineri își fac apariția și ploile abundente și furtuni.

Vremea în București – Sâmbătă

Și începutul de weekend va fi unul ușor mai răcoros, temperaturile maxime fiind situate în jurul de 25-26 de grade Celsius, iar minimele de 12 grade. Atât ziua, cât și noaptea vor fi averse izolate și descărcări electrice.

Vremea în București – Duminică

Pentru duminică, prognoza meteo arată maxime de 25 de grade Celsius și minime de 15, dar vom scăpa de ploi. Cerul va fi senin, însorit pe tot parcursul zilei, cu șanse minime de precipitații.

Vremea în București – Luni

Săptămâna viitoare debutează din nou cu temperaturi ridicate și maxime de peste 32 de grade Celsius, minima nopții fiind de 18 grade. Cerul va fi senin și însorit cu șanse foarte mici de ploaie.

Vremea în București – Marți

Și marți vremea în București va fi caldă, maximele atingân 33 de grade Celsius, iar minimele 18. Vântul va sufla slab, iar cerul va fi mai mult senin.

Vremea în București, pe cartiere

Variațiile de temperatură și precipitații în zonele din București nu sunt unele mari, însă ele există și sunt resimțite în funcție de densitatea clădirilor, a zonelor verzi și în funcție de nivelul de poluare a aerului.

Estul şi sudul oraşului au toamne lungi şi călduroase, ierni blânde şi primăveri timpurii.
Media anuală a temperaturii în Bucureşti este în jur de 10 - 11°C .

Zona centrală a Bucureștiului, cu cea mai mare concentrare de clădiri, străzi înguste, largi bulevarde și câteva zone verzi, are o temperatură medie anuala de 11 Grade Celsius, vânt sub 2 m/s , umiditatea de 3-6 %, mai mică decât în alte zone. Are, de asemenea, și cea mai lungă perioada de vegetație, de 220 zile fără ger, pe an.

Zona mediană, cea care cuprinde vechea zonă industrială a Bucureștiului cu mici frabrici și gări, este definită printr-un grad mare de poluare, zile cu ceață, ploi abundente, mai puține zile însorite, având o temperatură medie anuală sub 11 Grade Celsius și un volum de precipitații de 600 mm pe an.

Citește și: Vremea pe patru săptămâni. ANM: un nou val de caniculă lovește România

Furtuni anunţate pentru sud-estul ţării. ANM a emis noi avertizări de vreme rea... ANM, vremea pe următoarele patru săptămâni. Prognoza meteo: val de caniculă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x