Antena Căutare

Ciclonul din Grecia va ajunge în România în weekend. ANM a emis avertizări meteo pentru zilele următoare

Ciclonul mediteranean care a făcut ravagii în Grecia ajunge în țara noastră în acest weekend. Meteorologii vorbesc despre cum va fi vremea în următoarele zile.

Ciclonul mediteranean care a făcut ravagii în Grecia ajunge în țara noastră în acest weekend. Meteorologii vorbesc despre cum va fi vremea în următoarele zile.

Specialiștii ANM susțin că ciclonul care a lovit Grecia a slăbit în intensitate, însă un nou sistem se va dezvolta în weekend şi merge spre sud-estul Europei, vizând și România.

Un sistem frontal va traversa teritoriul ţării noastre

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Români uciși de furtună în Grecia. Imagini de la locul unde românca a murit strivită de dărâmături

Ce trebuie să faceți dacă vă prinde furtuna pe plajă

În cazul în care o vijelie precum cea din Grecia vă prinde pe plajă, trebuie să încercaţi să vă adăpostiţi imediat. Umbrelele deschise sunt cele mai periculoase pentru că sunt primele care sunt luate de vânt şi vă pot răni, explică un reporter Observator. Cele închise sunt mai puţin vulnerabile în faţa vântului, dar şi acestea pot reprezenta un real pericol. Ce ne mai poate lovi la plaja, în caz de furtună? Şezlongurile, nu le ignoraţi, şi sunt chiar mai multe decât umbrelele! Iar în cazuri extreme, acoperişurile smulse de vânt care ne pot omorî.

Citește și: Rămășițele dezastrului! Grecia a fost devastată de o furtună fără precedent: „Așa arată sfârșitul lumii”

S-a dezlănțuit iadul alb în iulie 2019. Ninge viscolit în mai multe zone din România! Fenomen meteo ciudat... Ninsoare în luna lui cuptor. În vârf de munte temperaturile au coborât până la - 7 grade Celsius...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x