Cum va fi vremea duminică, în ziua turului 2 al alegerilor prezidențiale! De ce condiții meteo vor avea parte românii când își vor alege președintele

În ziua turului 2 al alegerilor prezidențiale, duminică, 24 noiembrie, vremea se va încălzi ușor, la nivelul întregii ţări, iar cerul va fi variabil în regiunile intra-carpatice şi mai mult noros în rest.

Cum va fi vremea duminică, în ziua turului 2 al alegerilor prezidențiale.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), duminică, trecător, va ploua slab sau va burniţa, local, în Oltenia, Muntenia şi izolat în Dobrogea şi în Moldova.

În zona montană înaltă, trecător, vor mai posibile precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Vântul va avea intensificări în sudul Banatului, în special la munte, la altitudini mari, unde rafalele vor atinge viteze de 70 - 80 km/h.

Maximele vor fi între 1 grad, în nordul Moldovei, şi 15 grade în Banat şi Crişana.

Minimele înregistrate vor fi între -2 şi 9 grade, iar dimineaţa şi noaptea se va produce, izolat, ceaţă".

Şi în Bucureşti, pe parcursul zilei de duminică, vremea se va încălzi uşor, valorile termice maxime vor fi de 8-9 grade, în timp ce minimele se vor situa în jurul valorii de 5 grade.

În tot acest interval, cerul va fi mai mult noros şi trecător va ploua slab, conform ANM.

Parteneri
Horoscopul lunii octombrie 2021. Berbecii trebuie să spună ceea ce simt. Descoperă ce-ți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2021 spune că în ciuda haosului, incertitudinii și a energiei lipsă, există luminița de la capătul tunelului. Chiar dacă zilele se scurtează, dacă ești dispusă să faci o schimbare în viața ta, atunci acum este momentul potrivit.
Catine.ro
Ultimele știri