Antena Căutare

Meteo 5 februarie 2020. Vreme ploioasă și închisă în toată țara

Prognoza meteo pentru miercuri, 5 februarie, anunță vreme închisă pe tot teritoriul României. Precipitațiile vor fi moderate și însemnate cantitativ pe arii restrânse.

Meteo 5 februarie 2020. Vreme ploioasă și închisă în toată țara
Vremea se răcește, plouă și vin ninsorile | hepta.ro

Potrivit Vremea.ro, miercuri va plouă pe arii extinse în toată țară, iar la munte va ninge. Temporar în cursul nopții se vor semnala ninsori și în zonele mai joase, însă temperaturile ridicate din timpul zilei vor topi rapid stratul subțire de zăpadă ce se va depune. Cantitățile de apă vor ajunge local până la 15-20 de mm, iar izolat în Munții Apuseni până la 25-30 de mm. Vântul va suflă tare în cea mai mare parte a țării, chiar foarte tare în zona Carpaților de Curbură, unde sunt așteptate rafale de până la 100-120 de km/h.

Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 1 și 6 grade în Transilvania și Maramureș, 3-8 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 1-6 grade Celsius în Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în sudul extrem al regiunii.

Vremea în București. Meteo 5 februarie 2020

La început de zi, în Capitală, cerul va fi înnorat și va ploua. Spre seară, temperaturile scad, iar precipitațiile se transformă în lapoviță și poate chiar și ninsoare. Temperaturile în timp zilei cresc până la 9 grade Celsius. Noaptea sunt așteptate temperaturi de 1-3 grade.

Citește și: Prognoza meteo până pe 16 februarie. Vremea se schimbă radical și vine iarna

Meteo 5 februarie 2020. Temperaturi medii în România

Iași: 3 grade

Bacău: 2 grad

Galați: 7 grad

Constanța: 7 grade

București: 8 grade

Craiova: 12 garde

Timișoara: 4 grade

Sibiu 1 grad

Brașov: 1 grad

Cluj-Napoca: 2 grade

Satu Mare: 3 grade

Citește și:

ANM anunță ninsori și frig în Capitală! Cod galben de intensificări ale vântului și precipitații în București, până joi

Ultima oră! ANM extinde avertizarea de ninsori abundente pentru 36 de județe și Capitala... Atenție e COD ROȘU! Iarna își intră în drepturi, vine viscol puternic! Vezi zonele vizate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x