Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Meteo 9 noiembrie. Află cum va fi vremea vineri

Meteo 9 noiembrie 2018. Prognoza meteo pentru vineri, 9 noiembrie 2018, anunta temperaturi maxime ce se vor incadra intre 10 şi 18 grade.

Meteo 9 noiembrie. Prognoza meteo pentru vineri, 9 noiembrie 2018, anunță temperaturi maxime ce se vor încadra între 10 şi 18 grade.

Vremea va fi caldă pentru această dată în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile intracarpatice, la deal şi la munte. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sudul şi sud-estul ţării, unde izolat vor fi posibile ploi slabe sau burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 18 grade, cu celew mai mari valori in dealurile Banatului, iar cele minime între -2 şi 9 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, până spre -5 grade. În zonele joase de relief, îndeosebi dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse se va semnala ceaţă.

Prognoza meteo pentru luna noiembrie. Vremea cu temperaturi mici, lapoviță și ninsori

Meteo 9 noiembrie 2018 în București

Potrivit vremea.ro bucureșteni se vor bucura de temperaturi maxime de 13 grade ceisius, cu șanse de precipitații 10%. Atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții cerul va fi senin, lipsit de nori. Temperatura minimă înregistrată în timpul nopții va fi de 0 grade celsius.

Meteo 9 noiembrie 2018 la munte

Vremea la munte va fi în general frumoasă, cu cer mai mult însorit și temperaturi maxim ce se vor situa în jurul valorii de 12 grade Celsius. Noaptea, valorile termice vor scădea puțin sub 0 grade.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro