Antena Căutare

Primele NINSORI din țara noastră! Valul de aer POLAR a ajuns în România! Ce urmează

Un val de aer polar a intrat azi-noapte în România, iar vremea s-a schimbat dramatic. Deocamdată, doar în vestul şi în nordul ţării. Dar ciclonul Ali va acoperi în scurt timp întreaga ţară.

Un val de aer polar a intrat azi-noapte în România, iar vremea s-a schimbat dramatic. Deocamdată, doar în vestul şi în nordul ţării. Dar ciclonul Ali va acoperi în scurt timp întreaga ţară.

CUM VA FI VREMEA. Temperaturile resimţite vor fi sub 10 grade celsius, iar vântul va sufla în rafale de până la 70 de kilometri pe oră ceea ce va înrăutăţi situaţia.

De la o zi la alta, temperaturile scad şi cu 15 grade celsis. La munte va fi vreme ca de iarnă, cu zăpadă şi ger. Deja, meteorologii au emis două coduri de vânt puternic.

Atunci va începe să ningă la munte. Vântul va lovi şi cu 120 de kilometri pe oră. Pe creste, se vor resimţi şi minus 15 grade celsius.

CUM VA FI VREMEA. Schimbările bruşte apar din noaptea de luni spre marţi, când valul de aer polar va acoperi toată România.

În zonele joase, va fi o diferenţă chiar şi de 15 grade, de la o zi la alta. Se anunţă vânt puternic în sudul ţării. Rafale şi de 70 de kilometri pe oră. Iar temperaturile resimţite sunt mai mici de 10 grade.

CUM VA FI VREMEA. În Capitală, avem temperaturi comparabile cu cele din mijlocul verii. Astăzi avem 26 de grade Celsius, iar mâine 30, chiar 31 de grade. De marţi, în schimb, nu vom mai putea să ne plimbăm doar în tricou. Va trebui să punem o jachetă pe noi căci temperaturile nu vor trece de 18 grade.

AVERTIZARE: CICLON polar peste România! Vremea o ia complet razna în următoarele ore... Anunț de ULTIMĂ ORĂ! Vremea se răcește considerabil și este cod GALBEN de vânt puternic în mai multe zone. Când vine FRI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x