Antena Căutare

Prognoza meteo 27 februarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Temperaturile au fost unele cale în această săptămână, însă sfârșitul lunii februarie vine cu vreme rece și temperaturi mai scăzute, pe care le vom resimți încă din această sâmbătă.

Harta României ce are in fundal steagul
Sfârșitul lunii februarie vine cu vreme rece și temperaturi mai scăzute | Profimedia

Deși ne-am bucurat de o vreme călduroasă și de primăvară în această săptămână, lucrurile se vor schimba anunță meteorologii. Finalul lunii februarie vine cu temperaturi mai scăzute și vreme rece, care își face apariția pe teritoriul României încă de sâmbătă, din data de 27 februarie 2021.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că sâmbăta vremea este una mohorâtă în anumite zone ale țării, iar cerul se va păstra înnorat. Temperaturile maxime vor ajunge până la 17 grade Celsius, iar minimele pot ajunge noaptea și la -4 grade Celsius.

Meteorologii au anunțat și șanse de precipitații în timpul zilei, însă nu trebuie să ne facem probleme în ceea ce privește acest lucru. Vântul va sufla slab și moderat în unele zone ale României.

Prognoză meteo 27 februarie 2021 București

Ziua de sâmbătă aduce în București vreme mohorâtă, iar soare va putea fi văzut doar la primele ore ale dimineții. Se vor înregistra temperaturi maxime de 13 grade Celsius și temperaturi minime de 2-5 grade Celsius.

Vântul va sufla cu 24 km/h și vor exista și șanse de precipitații în timpul zilei. Deși ne-am obișnuit cu temperaturile ridicate, acest început de weekend vine cu ploaie, temperaturi scăzute și vânt care suflă cu putere.

Prognoză meteo 27 februarie pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime de smâbătă din principalele orașe ale țării:

Oradea – 9°C

Timișoara – 12°C

Baia Mare – 8°C

Craiova – 17°C

Sibiu – 9°C

București – 14°C

Constanța – 11°C

Galați – 10°C

Brașov – 12°C

Miercurea Ciuc – 6°C

Iași – 6°C

Cluj-Napoca – 6°C

Suceava – 4°C

Vremea la munte

La munte nu se va resimți atât de tare vremea rece. Avem temperaturi maxime cuprinse între 7-13 grade Celsius, dar și temperaturi minime de -1 - 4 grade Celsius. În Brașov se anunță o vreme mohorâtă, iar pe parcursul zilei sunt așteptat și ploi slabe.

Meteorologii anunță că vor exista șanse de precipitații sub formă de ninsoare, dar acestea își vor face apariția în cantități reduse.

Vremea la mare

La mare vreme se va menține plăcută, iar cerul o să fie senin. Nu vor exista șanse de precipitații și temperaturile maxime vor ajunge la 11 grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor atinge 6 grade Celsius.

Deși ne vom bucură de o vreme frumoasă pe timpul zilei, noaptea vor apărea nori și vor aduce cu ei ploaie.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x