Antena Căutare

Prognoza meteo 3 septembrie. Vremea București: frig și ploi de miercuri

Prognoza meteo 3 septembrie. Vremea în București, dar și în toată țara se anunță extrem de călduroasă, cu temperaturu ce pot depăși 34 grade C. De miercuri însă, vremea se schimbă radical! 

Prognoza meteo 3 septembrie. Vremea București: frig și ploi de miercuri
vremea 3 septembrie 2019

Prognoza meteo 3 septembrie. Vremea în București, dar și în toată țara se anunță extrem de călduroasă, cu temperaturi ce pot depăși 34 grade C. De miercuri însă, vremea se schimbă radical!

Prognoza meteo pentru ziua de marți, 3 septembrie 2019, se anunță deosebit de caldă, în Capitală, la munte și pe litoral, așadar în primele zile de toamnă nu s-a sesizat trecerea de la un anotimp la altul. De miercuri, 4 septembrie însă, temperaturile scad brusc chiar și cu 10 grade C și sunt anunțate ploi.

Vremea București, 3 septembrie 2019

Cerul va fi însorit, cu temperaturi maxime ce ating 34 grade C la amiză. Vântul va sufla slab, cu 4 km/h dinspre SE. Pe timpul nopții, cerul va fi parțial noros, vântul se va mai înteți și va sufla în rafale de 29 km/h. Temperaturile pe timpul nopții coboară până la 21°C.

Vremea în București schimbă însă de miercuri, 4 septembrie 2019: Cerul va fi acoperit de nori pe timpul zilei, iar noaptea va ploua: 25°C se vor instala pe timpul zilei, iar pe timpul nopții vor fi 16 grade C. Vântul va sufla cu putere.

Prognoza meteo la munte, 3 septembrie 2019

Și la munte vremea va fi deosebit de caldă marți, 3 septembrie 2019. Maxima zilei va fi de 28°C, iar minima de 15 grade C. Cerul va fi parțial noros. De miercuri, 4 septembrie, vremea se va schimba radical, aducând frig și ploi la munte. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 18°C și 13°C, iar cantitate precipitații va fi de 8 L/m².

Citește și: Vremea în București în următoarele 10 zile: Ploi în prima zi de școală​

Uraganul Dorian, a doua cea mai puternică furtună înregistrată vreodată în Atlantic, a lovit insulele Bahamas şi se îndr... Atenționare de ultimă oră de la meteorologi! Este Cod galben în țară! Localitățile lovite de furtună, în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x