Antena Căutare

Se întorc ninsorile! Avertizare ANM de vreme rea pentru următoarele 24 de ore

O noua avertizare de vreme rea emis de ANM. Se întorc ninsorile, iar vântul va avea intensificări temporare. Prognoza meteo pentru următoarele 24 de ore. Află ce regiuni sunt cele mai afectate de vremea rea.

O nouă avertizare de vreme rea emisă de ANM. Se întorc ninsorile, iar vântul va avea intensificări temporare. Prognoza meteo pentru următoarele 24 de ore. Află ce regiuni sunt cele mai afectate de vremea rea.

Vremea 10 ianuarie

Potrivit vremea.ro, Joi se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare în majoritatea țării noastre, însă acestea se vor retrage din jumătatea sudică după orele prânzului. Local se mai pot depune până la 5-10 centimetri de zăpada, îndeosebi în Moldova. Vântul va suflă moderat în est și sud-est și slab, cel mult slab până la moderat în restul zonelor țării. Maximele termice vor urcă la prânz până spre -3…2 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în vestul Banatului), 1-6 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și -3…2 grade în Moldova.

Ger puternic în weekend! Temperaturi de -11 grade în București

ANM, avertizare meteo de vreme rea

Intervalul : 10 ianuarie – 11 ianuarie, ora 12;
Zonele afectate : conform textului;
Fenomene : ninsori și strat nou de zăpadă, intensificări temporare ale vântului, precipitații mixte, polei;

În intervalul menționat, vor fi perioade cu precipitații, predominant ninsori, în toate regiunile și se va depune strat nou de zăpadă local mai consistent, în special în Moldova.
În Dobrogea, sudul și estul Munteniei, precum și în sud-estul Moldovei vor fi precipitații mixte ce vor favoriza formarea poleiului, iar cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp.
Mai ales în noaptea de joi spre vineri (10/11 ianuarie) și pe parcursul zilei de vineri (11 ianuarie), vor fi intensificări temporare ale vântului în jumătatea de est a teritoriului și la munte, cu viteze mai mari, rafale în medie de 55...65 km/h, pe crestele montane și în Moldova, unde ninsoarea va fi viscolită.

ANM Cod galben de vânt și rafale de vânt în județul Constanța. Ce se întâmplă cu vremea... Ciclon în România. ANM a extins codul galben de vreme rea. Zonele afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x