Vremea 10 ianuarie. Prognoza meteo anunță ninsori. Cât scad temperaturile

Vremea 10 ianuarie. Prognoza meteo anunță ninsori și temperaturi scăzute în România. 

vremea 10 ianuarie

Vremea 10 ianuarie. Prognoza meteo anunță ninsori și temperaturi scăzute în România.

Potrivit vremea.ro, Joi se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare în majoritatea țării noastre, însă acestea se vor retrage din jumătatea sudică după orele prânzului. Local se mai pot depune până la 5-10 centimetri de zăpada, îndeosebi în Moldova. Vântul va suflă moderat în est și sud-est și slab, cel mult slab până la moderat în restul zonelor țării. Maximele termice vor urcă la prânz până spre -3…2 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în vestul Banatului), 1-6 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și -3…2 grade în Moldova.

Vremea 10 ianuarie în București

La București sunt anunțate ninsori, atât pe parcursul zilei, cât și pe parcursul nopții. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 1°C și-1°C. Cantitățile de precipitații ating <1 L/m² pe parcursul zilei și 8 L/m² pe parcursul nopții. Vremea va fi în continuare deosebit de rece, iar ninsorile vor continua și vineri.

Prognoza meteo 10 ianuarie la munte

La munte, cerul va fi acoperit de nori, temperatturile maxime și minime se vor încadra între -1°C și -5°C. Ninsorile sunt tot mai însemnate cantitativ, iar vântul va sufla cu putere. Cantitățile de precipitații vor atinge 8 L/m² pe timpul nopții.

Vremea va fi în continuare deosebit de rece. ANM a emis o informare meteorologică de vreme severă în România, care intră în vigoare începând de miercuri noapte și până vineri la prânz. Vezi aici ce se întâmplă cu vremea în intervalu menționat.

Angelina Jolie și Brad Pitt se luptă pentru castelul în care s-au căsătorit. De ce e acuzată actrița
Angelina Jolie și Brad Pitt continuă procedurile legale începute cu divorțul lor. De această...
Horoscopul zilei de 24 septembrie 2021. Leii trebuie să fie atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 septembrie 2021 spune că Leii trebuie să dea dovadă de multă...
Ultimele știri