Antena Căutare

Vremea 11 noiembrie. Prognoza meteo cu temperaturi ridicate. Când vine frigul

Vremea din 11 noiembrie se anunță neobișnuit de frumpasă. Prognoza meteo aduce temperaturi ridicate în București și la munte. Când vine frigul.

Vremea 11 noiembrie. Prognoza meteo cu temperaturi ridicate. Când vine frigul
vremea 11 noiembrie

Vremea din 11 noiembrie se anunță neobișnuit de frumpasă. Prognoza meteo aduce temperaturi ridicate în București și la munte. Când vine frigul.

Potrivit vremea.ro, Duminică vremea va continuă să fie frumoasă și deosebit de caldă în aproape toată țara. Din nou pe văi și în depresiuni se va formă ceată în cursul dimineții, care va fi asociată izolat și cu chiciură. Acest fenomen meteorologic se va produce local și în sud-est, unde vor fi condiții inclusiv pentru producerea unor burnițe slabe, în mod izolat. Vântul va suflă moderat spre tare în Moldova și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 11 și 16 grade în Moldova și 14-19 grade în restul regiunilor țării, cel mai cald urmând să fie în Banat și în Luncă Dunării.

Vremea în București 11 noiembrie 2018

Potrivi vremea ido, Vremea la București este însorită, cu temperaturi maxime de 16°C, iar cele minime de 5°C. Vântul suflă slab și nu stun șanse de precipitații. Prognoza meteo la București anunță temperaturi ridicate și luni, 12 noiembrie, deși cerul va fi acoperit de nori. Temperaturile scad brusc începând de marți, 13 noiembrie 2018, când maximele vir atinge 9 grade Celsius la amiază.

Prognoza meteo la munte 11 noiembrie 2018

Prognoza meteo la munte aduce cer însorit și maxime termice de 13 grade Celsius. Este un weekend neobișnuit de cald, cu vânt slab și fără precipitații. Noaptea va fi senină, iar temperaturile vor coborî până la 1 grad Celsius. Vremea va fi deosebit de frumoasă și luni, 12 noiembrie, deși temperaturile mai scad cu un grad. De marți însă, frigul se va resimți în special noaptea când temperaturile devin negative.

Iarna grea vine peste România! Când sunt prognozate marile zăpezi... Ger, lapoviță și ninsori săptămâna asta! Prognoza meteo 12-18 noiembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x