Antena Căutare

Vremea 17 octombrie 2019. Prognoza meteo anunță încă o zi cu temperaturi de vară

Prognoza meteo pentru data de 17 octombrie anunță vreme cu temperaturi de vară în majoritatea regiunilor. Află cum va fi vremea în București.

Prognoza meteo pentru data de 17 octombrie anunță vreme cu temperaturi de vară în majoritatea regiunilor. Află cum va fi vremea în București.

Vremea 17 octombrie 2019. În zonele joase din estul și sud-estul țării vor fi unele înnorări ziua, dar dimineața și noaptea se va semnala nebulozitate stratiformă și ceață, izolat persistentă și posibil asociată cu burniță. În restul teritoriului vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, cerul variabil spre senin și doar izolat se va forma ceață în orele dimineților. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade in zonele cu ceata mai persistenta si i pe litoral și 26 de grade in Banat, iar cele minime între 6 și 15 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei. (stirimeteo.com)

Meteo București. Vremea va prezenta ceață, mai ales în primele ore ale zilei și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab, până la moderat. Temperaturile maxime vor ajunge până la 21 de grade, iar minimele se vor încadra între 8 - 10 grade.

Prognoza meteo pentru săptămâna 14 - 21 octombrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile intracarpatice și la munte. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Citește și:

Alertă meteo cod galben de ceață și burniță: ce se întâmplă cu vremea în următoarele ore... Alertă meteo cod galben de ceață în România. Când se strică vremea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x