Căutare Live

Vremea 2 februarie 2019. Prognoza meteo anunță temperaturi ridicate, soare

Vremea din 2 februarie 2019 aduce o atmosferă de primăvară. Prognoza meteo anunță soare, temperaturi ridicate ce pot atinge maxime de 20 grade Celsius în acest weekend.

vremea 2 februarie 2019

Vremea din 2 februarie 2019 aduce o atmosferă de primăvară. Prognoza meteo anunță soare, temperaturi ridicate ce pot atinge maxime de 20 grade Celsius în acest weekend.

Sâmbătă în vestul țării se vor semnala în mod local câteva ploi slabe, în timp ce în restul teritoriului cerul va fi variabil. Vântul va suflă moderat în sud-vest, slab până la moderat în est și mai mult slab în restul regiunilor. Temperaturile maxime vor crește față de ziua precedentă în toată țara și se vor încadra în general între 6 și 11 grade Celsius în Transilvania și Maramureș, 8-13 grade în Banat, Crișana și Oltenia (cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Banatului), 10-15 grade în Muntenia și Dobrogea și 5-10 grade în Moldova.

Vremea 2 februarie în București

Cerul va fi însorit pe tot parcursul zilei, iar șansele de precipitații sunt extrem de scăzute. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 11°C și 0°C. Noaptea se va înregistra ceață. Vântul va sufla cu : 5 km/h dinspre NE și cu 8 km/h dinspre NE.

Prognoza meteo 2 februarie la munte

Vremea va fi extrem de frumoasă și la munte, cu cer însorit. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 13°C și 2°C. Vântul va sufla cu putere. Vor fi rafale de 30 km/h pe timpul zilei și 33 km/h pe timpul nopții.

sursa foto: turdanews.ro

Temperaturi record în weekend! Zonele în care se vor înregistra 17 grade... Atenționare de maximă importanță de la meteorologi! Vreme periculoasă, în mai multe județe! Zonele afectate, în următoar...
Ultimele știri