Antena Căutare

Vremea 21 februarie 2019. Prognoza meteo anunță temperaturi în scădere

Vremea 21 februarie 2019. Prognoza meteo pentru ziua de joia nunta cer mai mult noros si precipitatii locale, temperaturile vor fi in scadere. Află cum va fi vremea in Bucuresti si la munte.

Vremea 21 februarie 2019. Prognoza meteo pentru ziua de joia nunță cer mai mult noros și precipitații locale, temperaturile vor fi în scădere. Află cum va fi vremea în București și la munte.

Potrivit vremea.ro, joi cerul va fi mai mult noros în aproape toată țară, însă unele precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare vor cădea doar local în zona Carpaților Orientali. Vântul va suflă moderat spre tare în Moldova și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 3 și 8 grade în Transilvania și Maramureș și 8-13 grade în restul țării, cu cele mai scăzute valori așteptate în nordul extrem al Moldovei.

ANM, actualizare estimări meteo. Vremea 19 februarie-18 martie

Vremea în București 21 februarie 2019

În Bucureşti, cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab şi moderat cu 9 km/h dinspre SV. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 1...3 grade Celsius. De vineri temperaturile încep să scadă și în capilală, sunt așteptate chiar și ninsori.

Vremea la munte. Meteo 21 februarie 2019

La munte pe arii restrânse ar putea apărea precipitații mixte, preponderent sub formă de ninsoare. Vântul va sufla cu intensificări în zona de creastă ce pot depăși 80-100 km/h, spulberând zăpada. Local se va semnala și ceață. Maximele se vor înregistra în jurul valorilor de -4/3 grade Celsius, iar minimele vor coborî până spre -8/-2 grade Celsius.

Alertă! Este Cod galben de vânt cu transport de zăpadă! Rafalele vor depăși 90 de kilometri la oră! Zonele afectate, în ... Meteo 21 februarie 2019. Cât scad temperaturile începând de joi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x