Antena Căutare

Vremea 24 iunie 2019. Meteorologii anunță ploi și descărcări electrice

Prognoza meteo anunta un inceput de saptamana cu vreme mohorata, ploi si descarcari electrice. ANM a emis mai multe avertizari de vreme sever pentru aceasta zi. Meteo 24 iunie 2019. Afla cum va fi vremea in Bucuresti.

Prognoza meteo anunță un început de săptămână cu vreme mohorâtă, ploi și descărcări electrice. ANM a emis mai multe avertizări de vreme sever pentru această zi. Meteo 24 iunie 2019. Află cum va fi vremea în București.

Vremea 24 iunie 2019. Vremea se anunță mohorâtă în mare parte a țării, cu mari șanse de precipitații în majoritatea regiunilor. Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și pe arii restrânse 40...50 l/mp. În această zi temperaturile vor fi cuprinse între 17...30 grade Celsius.

Vremea în București, 24 iunie 2019. Vremea va fi în general instabilă, dar și călduroasă în orele amiezii, când disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales pe parcursul după-amiezelor, când vor fi perioade cu averse, ce vor putea avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie. Temperatura maximă va fi de 30...33 de grade.

Meteo 24 iunie. ANM, avertizări meteo

ANM a emis o avertizare meteo de tip cod galben, valabilă până astăzi la ora 15:00. Meteorologii anunță vreme cu cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și pe arii restrânse 40...50 l/mp. Codul galben vizează întreg teritoriul țării.

În același timp, Administrația Națională de Meteorologie a anunțat cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată și cantități de apă însemnate până astăzi, 24 iunie, ora 15:00. Până la această oră în județele Timiș, Caraș-Severin, Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Dolj, Olt, Hunedoara, precum și zona montană și submontană a județelor Argeș, Sibiu și Alba se vor semnala manifestări de instabilitate atmosferică accentuată. Vor fi averse torențiale, intensificări puternice ale vântului, vijelii, grindină și frecvente descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 40 l/mp și izolat 60...70 l/mp.

O altă avertizare meteo de tip cod portocaliu de manifestări de instabilitate atmosferică și disconfort termic expiră mâine, 25 iunie, ora 23:00. Până atunci o să avem parte de instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp, iar pe arii restrânse 35...40 l/mp.

Vremea va fi călduroasă, îndeosebi în sudul și estul țării, unde în orele amiezii disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități.

Vremea 24 iunie 2019. Meteorologii anunță ploi și descărcări electrice

Alertă meteo cod portocaliu în opt județe! ANM - vin ploi torențiale și grindină!... ANM a emis noi coduri de vreme rea, iar în următoarele ore vijeliile vor pune stăpânire pe toată țara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x