Antena Căutare

Vremea 27 noiembrie. Prognoza meteo anunță ploaie înghețată și ninsori

Vremea din 27 noiembrie se anunță extrem de mohorâtă și de rece. Prognoza meteo anunță plooaie înghețată la București, ninsori la munte. 

Vremea 27 noiembrie. Prognoza meteo anunță ploaie înghețată și ninsori
vremea 27 noiembrie

Vremea din 27 noiembrie se anunță extrem de mohorâtă și de rece. Prognoza meteo anunță ploaie înghețată la București, ninsori la munte.

Potrivit vremea.ro, Marți vor cădea precipitații sub formă de ploaie pe spații extinse în toată țara, cu excepția nordului Moldovei, unde acestea vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare, în județele Botoșani și Suceava previziunile Vremea.ro arată că se va depune un strat de zăpada de până la 10-15 centimetri. Cantități de apa ceva mai însemnate, de până la 15-20 de mm, vor cădea și în sud-est, însă aici vor fi exclusiv ploi. În partea centrală a Moldovei izolat va cădea ploaie înghețată și se va formă polei. Vântul va suflă tare în sud și sud-est și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi similare cu cele înregistrate în ziua precedentă și se vor încadra în general între 5 și 10 grade în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Transilvaniei și în Luncă Dunării) și 0-5 grade în Moldova.

Vremea în București 27 noiembrie

Potrivit vremea ido, la București cerul se va menține închis și se va instala frigul. Vântul va sufla în rafale puternice de 35 km/h pe timpul zilei, iar pe timpul nopții în rafale de 60 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 8°C și : -1°C, iar noaptea va cădea ploaie înghețată. Cantitățile de apă ce se vor strânge sunt : 6 L/m². A doua zi la București sunt așteptate ninsori și vreme geroasă.

Prognoza meteo la munte 27 noiembrie

La munte, ziua de marți va debuta cu ploi pe timpul zilei și ninsori pe timpul nopții. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 7°C și -3°C. Vântul va sufla moderat, iar precipitațiile vor atinge 2 L/m² ziua și 2 L/m² - noaptea. De miercuri, ninsorile și temperaturile negative se evidențiază: Vom avea -10 grade Celsius noaptea, iar ninsorile vor fi abundente, atât ziua, cât și nopatea.

sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Meteorologii anunță urgie albă în România. Vom îngheţa la - 20 de grade Celsius... Cod galben de ceață, vizibilitate redusă! Vremea se schimbă radical în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x