Căutare Live

După valul de aer polar, vine căldura. Patru zile de vreme frumoasă, cu temperaturi peste 20 de grade

Frigul care a pus stăpânire pe România va ține doar până la finalul săptămânii, anunță prognoza ANM. De luni, vremea se încălzește considerabil și vom avea valori peste limita normalului acestei perioade, de până la 25 de grade Celsius. 

Vreme caldă în săptămâna 4-11 noiembrie 2019

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în săptămâna 4 – 11 noiembrie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale, în toată țara, dar mai ales în partea de vest.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Vremea va fi mai caldă decât de obicei și în săptămâna 11 – 17 noiembrie, în special în primele zile din acest interval. Temperaturile medii ale aerului se vor situa ușor peste cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

În 30 de ani, Europa va deveni Iadul pe pământ. Nu vom mai putea ieși din case din cauza vremii... Alertă meteo ANM frig, ninsoare și viscol: Când cresc temperaturile...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri