După valul de aer polar, vine căldura. Patru zile de vreme frumoasă, cu temperaturi peste 20 de grade

Frigul care a pus stăpânire pe România va ține doar până la finalul săptămânii, anunță prognoza ANM. De luni, vremea se încălzește considerabil și vom avea valori peste limita normalului acestei perioade, de până la 25 de grade Celsius. 

Vreme caldă în săptămâna 4-11 noiembrie 2019

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în săptămâna 4 – 11 noiembrie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale, în toată țara, dar mai ales în partea de vest.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Vremea va fi mai caldă decât de obicei și în săptămâna 11 – 17 noiembrie, în special în primele zile din acest interval. Temperaturile medii ale aerului se vor situa ușor peste cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri