Antena Căutare

După valul de aer polar, vine căldura. Patru zile de vreme frumoasă, cu temperaturi peste 20 de grade

Frigul care a pus stăpânire pe România va ține doar până la finalul săptămânii, anunță prognoza ANM. De luni, vremea se încălzește considerabil și vom avea valori peste limita normalului acestei perioade, de până la 25 de grade Celsius. 

După valul de aer polar, vine căldura. Patru zile de vreme frumoasă, cu temperaturi peste 20 de grade
Vreme caldă în săptămâna 4-11 noiembrie 2019

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în săptămâna 4 – 11 noiembrie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale, în toată țara, dar mai ales în partea de vest.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Vremea va fi mai caldă decât de obicei și în săptămâna 11 – 17 noiembrie, în special în primele zile din acest interval. Temperaturile medii ale aerului se vor situa ușor peste cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

Alertă meteo de ultimă oră! Vin ninsorile în România! De când va începe să ningă și în ce zone ale țării se va depune ză... Vremea 30 octombrie 2019. Prognoza meteo: Temperaturile scad cu 12 grade, vin ploile și ninsorile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x