Antena Căutare

Vremea 9 - 15 septembrie. Zile de toamnă cu temperaturi minime sub 10 grade Celsius

Meteo Romania pe regiuni. Toamna isi intra tot mai mult in drepturi si aduce temperaturi minime in scadere, in schimb maximele termice se vor situa in jurul valorilor normale. Vremea in intervalul 9-15 septembrie.

Meteo România pe regiuni. Toamna își intră tot mai mult în drepturi și aduce temperaturi minime în scădere, în schimb maximele termice se vor situa în jurul valorilor normale. Vremea în intervalul 9-15 septembrie.

Vremea va fi în general frumoasă, cu cer parțial senin. Temperaturile maxime în această săptămână vor fi cuprinse între 19 și 23 de grade. Meteo România.

Banat

Temperaturile maxime se vor înregistra temperaturi maxime, în medie, cuprinse între 23 și 25 de grade, valori apropiate de normele climatologice specifice perioadei. Media minimelor termice va fi în ușoară scădere spre 12 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în special în perioada 9-11 septembrie când pe arii restrânse este posibil să se cumuleze și cantități mai însemnate de apă.

Crișana

Temperaturile maxime se vor înregistra temperaturi maxime, în medie, cuprinse între 22 și 24 de grade, valori apropiate de normele climatologice specifice perioadei. Media minimelor termice va fi în ușoară scădere spre 10-12 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în special în perioada 9-11 septembrie când pe arii restrânse este posibil să se cumuleze și cantități mai însemnate de apă.

Transilvania

În medie, maximele vor fi cuprinse între 28-29 grade, apoi temperaturile coboară treptat spre valori normale de 22 de grade în intervalul 10-15 septembrie. Media minimelor termice va fi în ușoară scădere spre 8-10 grade. Ploi slabe vor apărea pe arii restrânse în perioada 7-12 septembrie temporar vor fi averse și este posibil ca izolat să se cumuleze cantități mai însemnate de apă.

Maramureș

Se vor înregistra temperaturi maxime, în medie, cuprinse între 21 și 23 de grade, valori apropiate de normele climatologice specifice perioadei. Media minimelor termice se va situa în jurul valorii de 10 grade. Ploi în general slabe vor apărea în perioada 9-12 septembrie, temporar, vor fi averse și este posibil ca local să se cumuleze cantități mai însemnate de apă.

Moldova

Temperaturile maxim, în intervalul 10 -15 septembrie, se vor situa între 22 și 24 de grade, valori apropiate de mediile climatologice specifice perioadei. Media minimelor termice va fi în general între 12 și 16 grade, cu cele mai ridicate valori în primele nopți. Ploi în general slabe vor apărea în perioada 9-12 septembrie, când izolat este posibil să se cumuleze cantități mai însemnate de apă.

Dobrogea

Temperaturile maxime vor înregistra o scădere semnificativă începând cu 10 septembrie, acestea se vor încadra între 24 – 25 grade. Media minimelor, exceptând primele nopți când va fi mai cald, cu valori nocturne în medie de 19 - 20 de grade. Probabilitatea de apariție a ploilor în general slabe va fi mai ridicată în intervalul 9-12 septembrie.

Muntenia

Vremea va marca o scădere treptată, spre maxime termice de 26 de grade în perioada 10-15 septembrie, când vor caracteriza un regim apropiat de cel normal. Media minimelor termice se va situa în general la 14 - 15 grade, exceptând nopțile de după data de 10 septembrie, când aceasta va tinde spre 12 grade.

Oltenia

Temperaturile maxime vor continua să scadă ușor și treptat și vor fi cuprinse în medie între 24 și 26 de grade, ceea ce va caracteriza un regim termic apropiat de cel normal. Media minimelor termice se va situa în general între 15 și 17 grade, exceptând nopțile de după data de 10 septembrie, când aceasta va tinde spre 12 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în perioada 9-11 septembrie, când pe arii restrânse este posibil să se cumuleze și cantități mai însemnate de apă.

Vremea la munte

Regimul termic va marca o scădere ușoară și treptată de-a lungul săptămânii. Prin urmare, media temperaturilor maxime va coborî de la 20 - 21 de grade, în primele două zile, spre 14- 15 grade în perioada 11-15 septembrie, iar temperaturile minime vor ajunge de la valori în medie de 10 - 12 grade în primele nopții, până la 6 grade spre sfârșitul intervalului. În cea mai mare parte a intervalului, temporar se vor semnala averse și local se vor cumula cantități de apă mai însemnate, în special în perioada 9-12 septembrie.

Citește și: Se întâmplă în septembrie! Ce anunță prognoza meteo pentru perioada următoare

Se întâmplă în septembrie! Ce anunță prognoza meteo pentru perioada următoare... Cod galben de vijelii şi ploi torenţiale, în Banat, Crişana, Maramureş şi în vestul şi nord-vestul Transilvaniei; în jud...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x