Antena Căutare

Vremea București 22 iulie. ANM anunță caniculă în Capitală

ANM a emis o prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Meteorlogii anunta canicula in Capitala astazi. Vremea Bucuresti 22 iulie 2019.

ANM a emis o prognoză meteo specială pentru București. Meteorlogii anunță caniculă în Capitală astăzi. Vremea București 22 iulie 2019.

Vremea București azi. Prognoza meteo pentru intervalul 22 iulie, ora 13 - 23 iulie, ora 06.

Potrivit ANM, vremea în București va fi călduroasă, caniculară după-amiaza când indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, dar seara și noaptea gradul de instabilitate atmosferică se va accentua. Vor fi perioade cu înnorări, averse care vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie și posibil grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii 35 de grade, iar cea minimă va fi de 19…20 de grade.

Vremea București 22 iulie. ANM anunță caniculă în Capitală

sursa foto: freemeteo.ro

Citește și:

Cod galben de ploi torenţiale, descărcări electrice şi vijelii, în cea mai mare parte a ţării, luni după-amiază... În plină zi caniculară, cu 40 de grade Celsius, ANM a emis cod galben de ploi torențiale pentru sud-estul ţării...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x