Antena Căutare

Vremea de mâine. Se anunță înnorări trecătoare pentru 3 aprilie

Vești incredibile de la meteorologi pentru vremea de mâine. Deși dimineața va fi în continuare rece, pe 3 aprilie avem parte de o încălzire ușoară.

Vremea de mâine. Se anunță înnorări trecătoare pentru 3 aprilie
Vremea 3 aprilie | Pixabay.com

Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare îndeosebi în prima parte a intervalului în regiunile vestice, centrale şi nordice, iar noaptea cu precădere în cele sudice şi nord-estice.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare ziua la munte, în special pe creste, iar pe suprafeţe restrânse şi la viteze mai mici şi în estul teritoriului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 18 grade, iar cele minime între -2 şi 6 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei, spre -7 grade.

Dimineaţa şi noaptea, local cu o probabilitate mai mare în centrul ţării şi în dealurile subcarpatice şi doar izolat în rest se va forma brumă, iar în zonele joase de relief pe suprafeţe mici vor fi condiţii de ceaţă.

Frigul nu mai are viață lungă în România! Ce urmează după valul de aer polar și când își revine primăvara în drepturi. P... Vremea de mâine. Veste neașteptată de la meteorologi pentru 4 aprilie! Vremea se schimbă radical...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x