Antena Căutare

Vremea în București. ANM prognoza meteo specială pentru Capitală, 17-18 decembrie

Vremea in Bucuresti. ANM prognoza meteo speciala pentru Capitala in intervalul 17-18 decembrie.

Vremea în București. ANM prognoză meteo specială pentru Capitală în intervalul 17-18 decembrie.

Meteorologii au anunțat că vremea rea se extinde luni. Sunt așteptate ninsori abundente mult în zonele vizate de codul portocaliu. Este un sistem frontal care va traversa toată țara și care va determina precipitații sub formă de ninsoare în toate zonele țării. În următoarea perioadă, precipitațiile se vor transforma treptat și se va depune polei în unele zone. Fenomene vizate: ninsori abundente, strat semnificativ de zăpadă, viscol; În zona montană înaltă va fi viscol, iar rafalele vor depăși 70 km/h.

Vremea în București luni,17 decembrie, va fi mohorâtă și rece. Temperaturile se vor încadra între 2 și -1 grade Celsius. Ziua sunt așteptate lapoviță și ninsori, iar noaptea va ninge abundent. Vântul va viscoli zăpada - 17 km/h dinspre NE și pe timpul zilei. Precipitațiile care se strâng vor fi de <1 L/m²

Ger extrem și ninsori viscolite. Prognoza meteo săptămâna asta 17-24 decembrie

ANM prognoza meteo specială pentru București, 17-18 decembrie

Vremea va fi închisă. Temporar în prima parte a zilei de luni (17 decembrie) va ploua, apoi ploaia se va transforma treptat în lapoviță și ninsoare. Până la sfârșitul intervalului stratul de zăpadă nou depus va fi de 5...8 cm. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 1...2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -1 grad.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Ger extrem și ninsori viscolite. Prognoza meteo săptămâna asta 17-24 decembrie... Meteo 17 decembrie. ANM a emis noi avertizări de ninsoare, burniță și lapoviță...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x