Antena Căutare

”Binele se dă din mână în mână”! Amalia Postolache, fetița care dă lecții de solidaritate, la Next Star!

Amalia Postolache vine din Vaslui. Are doar 12 ani, însă are un suflet imens. La Next Star, a fost protagonista unui moment extrem de emoționant.

Amalia Postolache vine din Vaslui. Are doar 12 ani, însă e un suflet imens. La Next Star, a fost protagonista unui moment extrem de emoționant.

Amalia iubește natura și fotografia. Surioara ei îi este adesea model. Cea mai mare lecție de viață a învățat-o de la mama ei care conduce o asociație de ajutorare a oamenilor nevoiași din Vaslui. ”Binele se dă din mână în mână” a devenit motto-ul ei.

La Next Star, alături de Dan Negru și cei cinci jurați, Amalia a dat naștere unui lanț uman al solidarității. La capătul lui a stat o familie săracă din Vaslui care locuiește într-o singură cameră. Ei au primit din partea Next Star jucării și peste 150 de kg de alimente. Și e doar începutul.

Amalia mare are însă un alt mare talent: cântă! Și o face extrem de bine. Pe scena Next Star ea a interpretat piesa lui Amy Winehouse, ”Valerie”.

Jurații, în lacrimi! Luiza Măriuca a interpretat o doină alături de Maria Cârneci... Moment excepțional, la Next Star! Miruna Coman este un artist complet!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x