Antena Căutare

Antonia îmbină perfect arta cu natura! Cercetaşa noastră i-a bulversat pe juraţi: "Ne-ai băgat în ceaţă"

Antonia Horbacs are 11 ani, este din Oradea si are un chip angelic. Este pasionată de muzică, de citit şi este cercetaşă, pasiune moştenită de la mama sa

Antonia Horbacs are 11 ani, este din Oradea si are un chip angelic. Este pasionată de muzică, de citit şi este cercetaşă, pasiune moştenită de la mama sa

"Îmi place arta, dar şi să fiu cercetaşă. Mă ajută să mă dezvolt, să am grijă de alţii şi să am încredere în mine", povesteşte micuţa Antonia.

În această seară nu a venit să ne arate cum se face focul într-o pădure, ci să cânte. Talentul există, însă are nevoie de îndrumare, o spun cei din juriu.

"Pe strofe eşti foarte slabă, însă la refren eşti bună. Ai nevoie de cineva care să te înveţe de dozezi", o sfătuieşte Dorian.

"Ne-ai băgat în ceaţă, Antonia. Ai fost bună şi rea... Nu ştiu ce şi cum. Trebuie să îţi descoperi stilul şi felul de a cânta. Îmi pare rău, dar trebuie să îţi dau steluţă roşie", a spus şi Alina.

Dacă ți-a plăcut, votează și tu concurentul printr-un SMS la 1272 (cost 0.6 Euro tva inclus) cu textul „ANTONIA”, ca să ajungă în finala de popularitate. Câștigătorul va fi anunțat la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Una dintre cele mai bune fanfare din Europa a făcut show de zile mari. Copiii de la Rotaria au electrizat juriul: "... Dansul a învins în această seară! Trupa "Trupa X Style Kids", desemnată câştigătoarea acestei ediţii de "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x