Antena Căutare

Dorian Popa, pentru a patra oară în juriul emisiunii „Next Star”!

Dorian Popa va face parte din juriul show-ului “Next Star”, care va începe, în curând, la Antena 1. În cel de-al nouălea sezon, Dorian Popa va juriza alături de Lidia Buble și Pepe copiii talentați care vor urca pe scena show-ului prezentat de Dan Negru.  El se află pentru a patra oară în această postură.

Dorian Popa va face parte din juriul show-ului “Next Star”, care va începe, în curând, la Antena 1. În cel de-al nouălea sezon, Dorian Popa va juriza alături de Lidia Buble și Pepe copiii talentați care vor urca pe scena show-ului prezentat de Dan Negru. El se află pentru a patra oară în această postură.

Pentru mine, Next Star” a fost, este și va fi proiectul meu de suflet și îi sunt recunoscător lui Dumnezeu pentru că am șansa să fac parte din acest proiect. Am fost extrem de încântat când am aflat că reîncepem filmările. Așadar, așteptăm pe scena show-ului cei mai talentați copilași și îi sfătuim pe părinți să nu-i țină pe copii acasă, dacă aceștia sunt talentați și vor să vină pe scena de la Next Star”.

Dorian Popa, pentru a patra oară în juriul emisiunii „Next Star”!

De asemenea, abia aștept să-l revăd pe Dan Negru, alături de cei mai talentați copii ai României și îmi doresc să văd cu ce noutăți va veni acest sezon. Căci vor fi foarte multe surprize pentru telespectatorii noștri”, spune Dorian Popa.

Cel de-al nouălea sezon “Next Star” se anunță unul spectaculos. Copii senzaționali, copii cu talente inedite, dar și cu povești impresionante vor urca pe scena emisiunii prezentate de Dan Negru. Cine sunt aceștia, telespectatorii vor vedea, în curând, numai la Antena 1.

Lidia Buble, jurata Next Star”, într-o rochie de prințesă, în ziua nunții fratelui ei. Fanii: „Ești superbă, pur și simp... "A fost și este proiectul meu de suflet!" Dorian Popa, pentru a patra oară în juriu, la "Next Star"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x