Next Star

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Lidia Buble, jurată a emisiunii ”Next Star”, imagine emoționantă alături de familia ei! Cum arată părinții celebrei artiste

 
+4 click pentru
galerie

Lidia Buble, care va fi jurata emisiunii ”Next Star” în noul sezon care va debuta la Antena 1, în curând, și-a surprins total prietenii virtuali, întrucât a făcut publice mai multe imagini în care apare alături de părinții ei.

Faptul că celebra cântăreață provine dintr-o familie numeroasă nu este niciun secret pentru nimeni, însă frumoasa Lidia Buble, care a recunoscut că tatăl ei este foarte dur, a făcut publice mai multe imagini în care apare alături de părinții și surorile ei. 

”Fericirea mea”, a scris ea în dreptul fotografiilor făcute publice pe contul personal de socializare, iar imaginile inedite au atras rapid numeroase aprecieri și comentarii din partea fanilor. 

”Frumoși, să fiți sănătoși!”, ”Succes în continuare, sunteți foarte frumoși.”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Lidia Buble, celebra cântăreață care a făcut furori cu piesele sale, va putea fi văzută, în curând, la Antena 1, în calitate de jurată a emisiunii ”Next Star”. 

“Propunerea pe care am primit-o, de a face parte din juriul “Next Star”, a fost bucuria sfârșitului de primavară. Sper să fac față emoțiilor din cadrul concursului, pentru că nu a existat vreo ediție “Next Star” la care eu să nu vărs măcar o lacrimă. Nu știu alții cum sunt, dar eu nu vreau succes nemăsurat, bani cu nemiluita sau palate, ci îmi doresc, deși știu că nu se poate, să rămân copil mult timp de acum încolo. Sper ca fiecare spectator să regăsească, în momentele “Next Star”, bucățele din copilăria peste care a trecut, poate, prea repede”, spunea aceasta.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri.

Canalul YouTube al emisiunii este aici >>  https://www.youtube.com/user/NextStarA1

Pagina de Facebook este aici >> https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI