Antena Căutare

Dublă sărbătoare în familia Mariei Cârneci: nunta fiului și botezul nepoatei!

Băiatul îndrăgitei cântărețe de muzică populară, Maria Cârneci, și-a dus aleasa inimii sale la altar, dar înainte de ceremonia religioasă, micuţa Rose Marie a fost botezată.

Băiatul îndrăgitei cântărețe de muzică populară, Maria Cârneci, și-a dus aleasa inimii sale la altar, dar înainte de ceremonia religioasă, micuţa Rose Marie a fost botezată.

La cele două evenimente de sâmbătă au participat în jur de 250 de persoane, rude și prieteni ai celor doi, iar Maria Cârneci s-a pregătit cum a știut ea mai bine.

Rose Marie a fost cuminte pe tot parcursul slujbei. După ce a fost creştinată, naşa a îmbrăcat-o într-o rochiţă superbă.

Emoţiile au pus stăpânie atât părinţii micuţei cât şi pe socrii mari. Maria Cârneci abia mai putea vorbi.

Primul eveniment din familia Cârneci a decurs aşa cum era aşteptat. Toată familia a radiat de fericire, iar micuţa a fost cât se poate de cuminte şi admirată de cei prezenţi.

După botez, frumosul cuplu s-a pregătit pentru cununia religioasă. Eduard şi Ana Maria şi-au dorit o nuntă tradiţională, la care să se respecte cu sfinţenie obiceiurile. Pentru proaspeții însurăței, emoțiile n-au fost deloc mari. Cei doi așteptau de mult marele moment.

Peste 300 de oameni au venit la spectacolul susținut de foștii concurenți „Next Star”... Lora le pregătește o MEGA surpriză fanilor! Vezi AICI despre ce e vorba!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x