Antena Căutare

Emotionant. Maestrul Radu Beligan a predat stafeta talentului romanesc!

Venerabilul artist acceptat imediat invitatia Antenei 1 de a fi cel care inmaneaza castigatorului marele trofeu al actualului sezon de “Next Star”

Venerabilul artist acceptat imediat invitatia Antenei 1 de a fi cel care inmaneaza castigatorului marele trofeu al actualului sezon de “Next Star”

Este cel mai longeviv actor in activitate din istorie, una dintre figurile marcante ale vietii culturale din Romania si unul dintre putinii actori autohtoni care-si merita din plin renumele de MAESTRU!

Radu Beligan, venerabilul actor in varsta de 95 ani a fost aparitia surpriza pe scena pe care s-au perindat de-a lungul timpului multi dintre copiii talentati ai acestei tari. Maestru a acceptat imediat invitatia Antenei 1 de a fi cel care inmaneaza marele trofeu al actualului sezon de “Next Star”.

A fost o predare a stafetei catre generatia ce vine din spate de catre un etalon al talentului si valorii culturii romanesti.

Doua dintre cele mai puternice personalitati ale Romaniei, marele fotbalist Gheorghe Hagi, cel care a facut onorurile in primul sezon al emisiunii, si actorul Radu Beligan, cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru, distinctie pe care Cartea Recordurilor Guinness i-o va inmana chiar de ziua de nastere a domniei sale, pe 14 decembrie, au acceptat fara cea mai mica urma de ezitare sa faca parte, chiar daca doar pentru o editie, din acest minunat proiect de teleziune numit “Next Star”.

“Cel mai frumos cadou pe care mi l-a dat televiziunea in toti anii astia e faptul ca am intalnit oameni frumosi”, declara cu emotie Dan Negru, prezentatorul show-ului “Next Star”. Maestrul Beligan a fost impulsionat si de nepoata domniei sale sa vina la “Next Star”, care, se pare, este un mare fan al emisiunii ANTENEI 1.

Vrea sa faca lumea mai buna! "Rusoaica" Oana Tabultoc striga tare "Forget about the price tag!"... Finala Next Star a spulberat concurenta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x