Antena Căutare

Finala Next Star 2021. David Dincă, alături de Andreea Bălan pe scenă. Cât de bine a cântat el. Juriul s-a ridicat în picioare

David Dincă i-a uimit pe jurați cu vocea sa puternică. Acesta a pregătit un moment inedit, la care a fost acompaniat de Andreea Bălan și Petrișor Ruge.

David Dincă a interpretat o piesă grea în finala Next Star 2021. Andreea Bălan a dansat în spatele său Galerie
David Dincă a interpretat o piesă grea în finala Next Star 2021. Andreea Bălan a dansat în spatele său | Antena 1

David Dincă a cântat într-un mod impresionant pe scena Next Star 2021, în marea finală, o piesă destul de grea, dar pe care a dus-o la bun sfârșit fără nicio problemă. Andreea Bălan a dansat în spatele lui.

David Dincă, interpretare impresionantă a unei piese dificile. Andreea Bălan a dansat în spatele lui, alături de Petrișor Ruje

David Dincă a fost la înălțime cu o interpretare perfectă a unei piese destul de dificile. Iată că, băiețelul este un vocalist de excepție, chiar la vârsta de 12 ani. Andreea Bălan și prietenul ei coregraf Petrișor i-au susținut vizual momentul, cei doi dansând pe muzica interpretată de micuț.

Citește și: Next Star, 19 iunie 2021. David Dincă i-a pus lacrimi în ochi Loredanei cântând „Hallelujah”, iar Ștefan și-a amintit de tatăl său

David Dincă a ales o piesă greu de cântat, dar care nu i-a cauzat prea multe probleme, el fiind foarte sigur de calitățile sale vocale.

„N-a fost nicio presiune, m-am simțit bine la preselecții. Mesajul meu cred că a ajuns undeva, că m-au ales. Nu mă așteptam să ajung în finală, că eraumulți copii talentați. Am aflat că cineva o să danseze în spatele meu. O să fiu super fericit că sunt cu Andreea Bălan pe scenă”, spune băiețelul înainte să urce pe scenă.

Citește și: Next Star, 19 iunie 2021. Cine e Finalistul Serii. David Dincă merge direct în Marea Finală a sezonului 10

„Am venit la repetiții și sper să iasă bine”, a spus Andreea Bălan înainte de moment.

„Felicitări Andreea, Felicitări Petrișor”, le-a spus Ștefan Bănică.

„Pariem pe el în această seară, dragilor votați-l”, a spus Andreea Bălan.

„Foarte bun momentul”, au spus jurații.

Davd Dincă a reușit să surprindă plăcut juriul, la fel cum a făcut și în etapa de audiții, atunci când la încercat emoțiile și a plâns.

David Dincă, recompensat cu 3 voturi de DA din partea juraților

Jurații au fost foarte impresionați de momentul lui David Dincă din finală și au ținut să-i spună câteva cuvinte de laudă, ca mai apoi să-i ofere voturile de DA.

„David vreau să-ți spun un lucru. Sunt mândru că ai fost pe scenă în această seară. Votul meu pentru tine în această seară este DA, băi băiatule”, i-a spus Dorian Popa micuțului.

Citește și: Next Star 2021. Cum îți poți vota preferatul din Marea Finală a sezonului 10

„Ne-ai înnebunit cu infexiunile tale, sunt de acasă, din venă. Nu mă așteptam să cânți piesa asta. Ce să-ți zic? Răspunsul meu pentru tine, dragul meu, este un mare DA”, i-a spus Ștefan Bănică lui David DIncă, după ce i-a ascultat interpretarea.

„Ai umplut scena cu vocea ta, ai o voce fenomenală și un timbru wow. DA”, spune și Loredana.

„Chiar nu am auzit la vârsta lui un băiat să cânte atât de bine. Este vocea pe care mi-am dorit-o totdeauna și n-am avut-o!”, a mai spus Dorian Popa despre micuțul concurent.

Află accesând acest link cum îți poți vota preferatul în Finala de popularitate a sezonului 10 Next Star 2021.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Finala Next Star 2021. Annemarie Lutsch a pus în scenă un „dans al lupilor” pentru care a fost lăudată de jurați... Finala Next Star 2021. Amir Bălteanu, momentul în care jurații s-au emoționat complet. Micuțul a cântat alături de Damia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x